Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Взлетіли під кінець
19:09
Взлетіли під кінець
Вкрай конкурентним виявився поєдинок у Кінчеші, де господарі зуміли вирвати перемогу лише наприкінці поєдинку.

Взлетіли під кінець Поєдинку основи передувала видовищна зустріч лідерів юнацької першості, які ведуть боротьбу за перше місце. Кінчешці випереджали Вишково на два пункти і були налаштовані закріпити лідерство, однак гості зуміли переломити хід зустрічі у другому таймі, забити два голи і здобути вольову перемогу 2:3. 


Сокіл вже по ходу змагань посилив свою воротарську позицію підписавши Дмитра Кашку із Великих Лаз (екс-Минай U19, Витязь). Загалом склад кінчешців виглядає досить грізним як для Першої ліги (практично всі із досвідом виступів у вищій лізі), відтак не легко було вгадати фаворита у цій зустрічі. Тож вони не стали відкладати справу у довгий ящик і ще до завершення першої десятихвилинки вийшли вперед: Кривка пройшов з мʼячем до чужих володінь, обігрався у стінку із Скунзяком і віддав на Павлика, який вийшов один в один і забив - 1:0.

Однак після забитого голу побільшало небезпечних моментів біля воріт господарів. Впродовж десяти хвилин вишківчани тричі пробивали у рамку суперників та раз за разом надійно на лінії діяв 20-річний Кашка. На 24-ій хвилині команди відправились на вимушений відпочинок через повітряну тривогу, яка тривала близько 20 хвилин. Після цього гості продовжували гостріше діяти в атаці і дочекались свого моменту після серії помилок захисту Сокола - у підсумку Антал прострілив на дальню стійку, куди набіг 21-річний Тарас Борсук і вколотив круглого у сітку воріт - 1:1.

Одразу ж гості мали чудову можливість вийти вперед - Борсук подав справа, а Продан пробив головою зблизька та Кашка дивом парирує удар впритул. Підопічні Івана Криси відповіли потужним ударом Павлика з 18 метрів, голкіпер забрав.

По перерві на полі продовжились гойдалки, у команд краще виходило оборонятись, ніж створювати. Вишково вигравало всю боротьбу на своїй половині поля і не давало соколам розбігтися. У середині другого тайму саме гості мали декілька чудових можливостей, щоб схилити шальки терезів на свою користь. На 72-ій хвилині Михайло Попович пробив з 19 метрів і влучив у ближню стійку. На 76-ій хвилині Борсук прострілив справа, Продан без спротиву пробивав з 6 метрів, проте йому не вдалось завдати акцентованого удару і Кашка забрав. Це був момент, де важче було не забити і за дві хвилини схожий епізод виник біля протилежних воріт - Тороні справа вирізав подачу у штрафну, а Павлик з кількох метрів пробив повз ворота.

Практично всю гру центральна пара захисників Вишкова Дмитро Жуков (екс-захисник Севлюша) та 39-річний Василь Фозекош діяла дуже впевнено, однак на завершальних хвилинах все ж допустилась помилки, яка стала фатальною - пас назад своєму воротарю виявився заслабким, Готра наздогнав шкіряного і пробив повз кіпера - 2:1. 

Едуард виконав роль джокера у цій непростій грі і приніс три очки кінчешцям. Також ключову роль зіграв воротар команди Дмитро Кашка, який здійснив кілька ефективних сейвів. Вишківчани за перебігом подій у матчі цілком заслуговували на очки у цій зустрічі та втрата концентрації наприкінці гри вартувала їм навіть нічиєї. 

Відзначимо і найбільш вікових гравців у сьогоднішньому матчі: у складі господарів 40-річний Роберт Товт провів більш ніж годину на полі, а у гостей 42-річний Йосип Мункачі вийшов на завершальні 20 хвилин.
  

ФК «Сокіл» (Холмівська ТГ) – ФК «Вишково» – 2:1

Голи: Павлик, 7, Готра, 86 - Борсук, 39.

Сокіл: Дмитро Кашка - Богдан Дзямок (Андрій Тороні, 65), Вячеслав Пінковський (Богдан Будз, 72), Юрій Каганець, Владислав Сердюк - Роберт Товт (Ігор Сугоняк, 65), Павло Кривка (Олександр Яхимець, 78), Іван Корпош (Едуард Готра, 72) - Михайло Міговк (Олександр Гряділь, 65), Валентин Павлик - Іван Скунзяк (Анатолій Гаврилешко, 72)

 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 451 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: