Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » З Іспанії в Умань
15:49
З Іспанії в Умань
Саме за таким маршрутом курсуватимуть і гратимуть останній тиждень перед канікулами минайські юніори.

З Іспанії в Умань В суботу, 5 червня, команда Академії «Минаю» 2006 р.н. вперше взяла участь в міжнародному турнірі. Сам турнір, який має назву Ria Cup, пройшов на базі мадридського «Атлетіко» в столиці Іспанії. Загалом в Кубку взяло участь 6 колективів – «Минай», а також юнацькі команди з Іспанії –  «Атлетіко», «Хетафе», «Райо Вальєкано», «Фуенлабрада» та «Алькала».

Минайці зіграли у найсильнішій групі – разом з господарями з «Атлетіко» та «Хетафе». В першій грі наші хлопці продемонстрували гідну гру і на рівних билися з представниками однієї з найсильніших футбольних шкіл світу. На жаль, забити на чужому полі не вдалося, натомість іспанці відзначилися у наших воротах двічі – рахунок 0:2.

У другому матчі, який відбувався одразу ж через годину після першого, минайці грали проти на рік старших суперників з «Хетафе» і поступились 0:9. У підсумку закарпатці посіли в групі 3 місце і у фінальний етап Ria Cup не потрапили. Наші хлопці отримали безцінний футбольний досвід на полях Іспанії. Ця поїздка та враження стануть хорошою мотивацією для майбутніх перемог «минайців», які ми очікуємо вже у фінальній частині за тиждень.

З 14 по 16 червня в Умані відбудеться фінальний етап Першої ліги U-15, куди команда Рудольфа Балажинця вирушить у суботу. Іспанське футбольне турне стало своєрідним тренувальним збором, який може собі дозволити далеко не кожна юнацька команда, перед вирішальними матчами на фініші сезону.

У півфіналі «Минай» U-15, який виграв всі свої матчі у поточному сезоні, очікує зустріч з одеською «Пальмірою» (14 червня, 16:00), яка у регулярному чемпіонаті виграла свою групу 5 (16 перемог та 2 поразки), а у чвертьфіналі мінімально пройшла СДЮСШОР «Металург» Запоріжжя за підсумком двох зустрічей 2:1. В іншому півфіналі зійдуться ДЮСШ ім. І. Горпинка (Полтава) та «Поділ» (Київ). 

Гра за третє місце відбудеться одразу ж наступного дня - 15 червня (17:00), а фінал - 16 червня (11:00).

 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 402 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: