Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » За кубок Розенталя поборються В. Копаня та Піонер
22:31
За кубок Розенталя поборються В. Копаня та Піонер
У Виноградові завершилися ігри півфінальної стадії кубка з міні-футболу на приз почесного громадянина міста Германа Розенталя.

У Виноградові завершилися ігри півфінальної стадії кубка з міні-футболу на приз почесного громадянина міста Германа Розенталя.

Дві путівки до фіналу розігрувалися у парах між командами Піонер – Чорна гора (Королево) та Севлюш – В.Копаня.

Поєдинки викликали чималий інтерес у любителів футболу, які буквально взяли в облогу спортмайданчик місцевої ЗОШ №8. І не випадково, адже на полі мірялися силою чотири кращих команди, укомплектовані досвідченими ветеранами і теперішніми гравцями обласної і районної першості. А деякі навіть встигли пограти в українській прем’єр-лізі та в зарубіжних клубах.

Зокрема, це стосувалося й новачка турніру – команди Чорна гора. Вона першою вийшла на поле проти неодноразового володаря розенталівського кубка Піонера, у складі якого традиційно грають ветерани головної футбольної дружини Виноградова. І одні й другі демонстрували сучасний футбол і неабияку спортивну звитягу.

Окрасою цього двобою були як технічні родзинки так і багатоходові комбінації, сильні влучні удари, чотирнадцять з яких стали результативними. Окрасою ж гри, можливо, і всього турніру, став гол капітана Чорної гори Сергія Чейпеша. Після його вибухового пострілу м’яч влучив у перекладину, від неї вдарився об землю і лиш так перетнув лінію воріт. Та все ж Королево у цьому матчі з рахунком 6 : 8 поступилося Піонеру, який чесно заслужив першу путівку до фіналу.

Не менш цікавим було й суперництво Севлюша з В.Копанею. Виноградівці відкрили рахунок вже на перших хвилинах і домінували на полі. Але було це тільки в першій половині гри. До того ж за Копаню грав Юрій Чонка. Цей фактор укупі з неабияким пожвавленням сільських футболістів після перерви приніс їм бажаний результат. Підопічні Михайла Фурика доказали, що вони не лише достойно виступають у першій обласній лізі, але й здатні протистояти сильному супернику з вищого дивізіону. Сьогодні Севлюшу вони накопали аж 6 голів, а пропустили у власні ворота тільки 3.

Таким чином до фіналу турніру потрапили Піонер та В.Копаня. В їхньому очному поєдинку наступної суботи визначиться переможець і володар престижного кубка Германа Розенталя.


Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 783 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: