Головна » Усі публікації » на Закарпатті » За партою – тренери
21:31
За партою – тренери
Федерація футболу Закарпаття організувала навчання тренерів за програмою «С – диплом ФФУ».

Федерація футболу Закарпаття організувала навчання тренерів за програмою «С – диплом ФФУ». Такі курси на Закарпатті проводилися вперше.

Премудростями оволодівали тренери дитячих та аматорських команд Ужгорода, Мукачева, Берегова, Хуста, Ужгородського, Мукачівського, Берегівського, Хустського, Іршавського, Воловецького, Виноградівського районів.

Заняття проводилися в кілька етапів і проходили протягом першого півріччя. Лекції тренерам читали доктор наук із фізичного виховання та спорту, професор Віктор Костюкович, кандидат медичних наук Михайло Щербак, магістр педагогічних наук Івета Легеза, рефері ФІФА Ярослав Козик, делегат ФФУ Віктор Наскалов, заступник голови ФФЗ Георгій Жбора.

Минулого тижня відбулася третя, заключна сесія, на якій слухачі складали іспити. На «відмінно» впоралися з поставленим завданням Золтан Сільвашій, Юлій Варга, Тарас Вайданич, Володимир Браїла, Іван Білак.

Перші дипломи отримають 28 тренерів.

У другій половині року заплановано провести ще одні курси для тренерів Свалявського, Перечинського, В.Березнянського, Міжгірського, Тячівського, Рахівського районів, міста Чоп, а також інших районів області, які з різних причин не змогли взяти участь у навчанні в першому півріччі.

До речі, диплом категорії С дає право працювати тренером дитячих та аматорських команд. Він є підставою для отримання диплому категорії В, з яким можна тренувати нижчі ліги професійного футболу.

Контактний телефон для реєстрації – 0502676099.

Джерело

Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 1177 | Додав: Лобда | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 саша  
0
коли можна здати на категорію С

الاسم *:
Email *:
كود *: