Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » За тиждень розпочнуться ігри ДЮФЛ Закарпаття
09:09
За тиждень розпочнуться ігри ДЮФЛ Закарпаття
29 серпня відбулося розширене засідання Виконкому дитячо-юнацької футбольної ліги Закарпаття.

За тиждень розпочнуться ігри ДЮФЛ Закарпаття На засідання розглянули низку важливих питань, що стосуються проведення чемпіонату 2016–2017 років. Голова ДЮФЛ Закарпаття Василь Качур ознайомив присутніх з регламентом чемпіонату, з його змінами та доповненнями.

Змагання пройдуть, як і минулого сезону, у трьох вікових категоріях U-15, U-13 та U-11. Базовими віковими категоріями будуть дві старші, які розігруватимуть чемпіонат у два кола дома та на виїзді. Команди поділені на дві зони (Західну та Східну).

Тішить також те, що порівняно з минулим роком збільшилася кількість команд-учасниць. У сезоні 2015/2016 їх було 22. У розіграші сезону 2016/2016 – 25-ть.

У Західній зоні візьмуть участь 13 команд, у східній – 12-ть. Уперше в ДЮФЛ області візьмуть участь новачки, це «Карпати» (Дубове), СК «Добронь» (Велика Добронь) та ДЮСШ ФСТ «Україна» (Ужгород). Після перерви в чемпіонат повертаються ДЮСШ «Колос» (Іршава), ДЮСШ Берегово та ДЮСШ-1 Ужгород. Не беруть участь у змаганнях ДЮСШ Свалява та Міжгірського району.

Чемпіонат розпочнеться 10 вересня. По чотири команди з кожної зони проходять до наступного етапу, які і розіграють призові місця.

На офіційному сайті ФФЗ до початку чемпіонату будуть оновлені турнірні таблиці учасників змагань нового сезону, а також намагатимемося подавати аналіз кожного туру. У найбільш популярних соцмережах (ВК та Фейсбук) вже незабаром будуть створені групи, де юні учасники зможуть публікувати фото та відео матчів, а також ділитися враженнями від ігор.
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 1165 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: