Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Зайшли за десять
20:10
Зайшли за десять
Черговий матч чемпіонату області завершився двозначним розгромом.

Зайшли за десять В останньому турі групового етапу Сокіл розправив крила і познущався над залізничниками, які провели більшу частину гри у меншості.

Варто згадати про трансферне вікно, яке мабуть забули закрити і через протяг багато гравців, які не змогли вийти у плей-оф з однією командою, зіграють там у складі іншої. Так екс-захисник Тернова Скрип вже дебютував у цій грі за кінчешців. Ще одним підсиленням став нападник Максим Максимець - екс-гравець молодіжки Минаю. 

Герой минулої зустрічі Роберт Товт продовжив феєрити і в сьогоднішній грі, забивши перші два голи своєї команди. Та одним з ключових епізодів у грі стало вилучення воротаря Чопа Костянтина Марка на 17-ій хвилині, який за межами штрафної зіграв руками. Місце у воротах зайняв польовий гравець і напевно пожалів згодом. До перерви рахунок став 4:0, забивали Павлик, після асисту від Дудаша та сам Михайло.

Після перерви ще півкоманди Сокола відзначилось у воротах суперника: Дудаш ударом з 18 метрів, потім Гряділь після прострілу від Міговка, Сугоняк красивим дальнім пострілом у дев’ятку, знову Дудаш, Максимець, Кривка та дубль оформив Гряділь. 

Скільки моментів ще не було забито згадувати не будемо. Локомотив також мав кілька нагод, одна з найгостріших це влучання Мілана Бутрика з 23 метрів у поперечку.

Кінчеш у хорошому настрої буде готуватися до поєдинку плей-оф з Севлюшем, де головним завданням буде не повторити долю свого сьогоднішнього суперника. Локомотив у завершальній грі все ж зумів побити рекорд Сторожниці з пропущених голів у своїй групі. 

З великою надією сподіваємось побачити у наступному обласному чемпіонаті чи турнірі більш конкурентні поєдинки, аніж такі матчі для статистики.


ФК «Сокіл» (Кінчеш) – МФК «Локомотив» (Чоп) – 11:0

Голи: Товт, 14, 38, Павлик, 43, Дудаш, 44, 51, 74, Гряділь, 57, 88, Сугоняк, 62, Максимець, 77, Кривка, 81.      

Вилучення: Марко, 17 (Локомотив).

 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 389 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: