Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Закарпатці отримали виклики у збірну
11:07
Закарпатці отримали виклики у збірну
На цьому тижні були оприлюднені списки гравців, які викликані на навчально-тренувальний збір основної та молодіжної збірної України.

Закарпатці отримали виклики у збірну На початку тижня Комітет національних збірних команд УАФ оголосив розширений список збірної України у складі 24-х гравців, а також восьми гравців резерву. До розширеного списку потрапив мукачівець Ігор Харатін.

Вже у середу, 18 серпня, призначений виконувачем обов’язків головного тренера національної команди України Олександр Петраков прийняв рішення включити до переліку резервістів Сергія Булецу, який зараз виступає в луганській «Зорі».

Синьо-жовті розпочнуть збір 29 серпня в Києві. Цього дня збірна України розміститься у столичному готелі «Опера» та проведе вечірнє тренування. Наступного дня заплановано виліт на виїзний відбірковий матч до чемпіонату світу-2022 із національною командою Казахстану, який відбудеться 1 вересня в Нур-Султані. Наступний поєдинок пройде із збірною Франції (4 вересня в Києві), а також товариський матч проти Чехії (8 вересня у Пльзені).

Головний тренер молодіжної збірної України Руслан Ротань оприлюднив список гравців, викликаних на навчально-тренувальний збір, серед яких виявився закарпатський воротар Руслан Нещерет.

Молодіжна збірна України проведе кваліфікаційні матчі Євро-2023 проти Сербії (3 вересня, Стара-Пазова) та Вірменії (7 вересня, Ковалівка). Збір команди розпочнеться 28 серпня.
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 709 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: