Головна » Усі публікації » у світі » Закарпатці перемагають на турнірі в Чехії
19:43
Закарпатці перемагають на турнірі в Чехії
«UA Dynamo» вдруге поспіль перемагає на турнірі в Празі.

Закарпатці перемагають на турнірі в Чехії Закарпатці Михайло Реплюк, Юрій Мешко та Артем Блох виступали за команду «UA Dynamo». Всього у змаганнях взяло участь 8 команд (2 групи по 4 команди). Динамівці відіграли груповий етап на одній нозі. У першій грі перемогли «Lightskins FC» – 7:2. У другій тріумфували над «Ala-Too» – 6:1, а у третій грі розгромили «Praha City» – 7:1

У півфіналі зустрілись із «FC Legion», де програли перший тайм 1:0, але у другому змогли переламати хід зустрічі та перемогти – 5:1.

Фінал видався цікавим та емоційним, по ходу матчу рахунок відкрив виноградівець Юрій Мешко, суперник високо пресингував за що був винагородженим голом – 1:1. Голкіпер Артем Блох покинувши свої володіння зіграв рукою за межами карного майданчику і був видалений з поля. І одразу після цього моменту суперник забив вдруге. Та Михайло Реплюк за хвилину до кінця зустрічі зумів вирівняти паритет – 2:2.

У екстра таймах було забито ще по голу кожною з команд, тому все вирішилось у серії післяматчевих пенальті. Мешко та Реплюк забили з позначки на що суперник не зумів відповісти бодай голом. Відтак, наші тріумфують у столиці Чехії.

 
Категорія: у світі | Переглядів: 599 | Додав: Лобда | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: