Головна » Усі публікації » у світі » Закарпатці у складі збірної U-17 виходять до еліт-раунду ЧЄ 2016 (ВІДЕО)
23:49
Закарпатці у складі збірної U-17 виходять до еліт-раунду ЧЄ 2016 (ВІДЕО)
«Синьо-жовті» з першого місця проходять у наступний раунд чемпіонату Європи-2016, який відбудеться навесні 2016 року.

Закарпатці у складі збірної U-17 виходять до еліт-раунду ЧЄ 2016 (ВІДЕО) У команді Олександра Петракова присутні і два представники Закарпаття – це Олексій Січ («Карпати» Львів) та Сергій Булеца («Динамо» Київ).

Юнацька збірна України, сформована з футболістів 1999 року народження стартувала у кваліфікаційному раунді, що проходив у Молдові, з нічиєї. Пропустивши першими в середині тайму, за десять хвилин до перерви Ярослав Деда зрівняв рахунок. Булеца за весь матч змусив суперника чотири рази фолити проти себе, Січ – всього один раз.

У другому таймі українці продовжували насідати на ворота суперника, та відзначитися бодай раз, незважаючи на 18 завданих ударів по брамі суперника, їм так і не вдалось.

Булеца завдав 3 удари по воротам, два з яких було заблоковано. Сергій являється штатним виконавцем стандартів у команді.

У другому матчі міні-турніру підопічні Олександра Петракова перемогли команду Естонії з рахунком 2:0. 

Українці почали матч надзвичайно активно і вже на 4-ій хвилині повели у рахунку - Попов забив після навісу з кутового від Булеци. Загалом перевага нашої збірної в цьому матчі була очевидною: 18 ударів проти 6 на користь українців. Проте реалізувати свою ігрову перевагу українці зуміли лише з пенальті на початку другого тайму, Хахльов встановив остаточний рахунок матчу - 2:0.

Січ заробив на собі два фоли та одного разу сам порушив правила. Булеца три рази фолив і одного разу сам змусив фолити суперника. Також в активі Сергія 4 удари по воротам, 1 удар у рамку і 1 удар було заблоковано.
У третій грі міні-турніру підопічні Олександра Петракова переконливо перемогли збірну Боснії та Герцеговини – 3:0, яка до цього очолювала наш квартет. На рахунку Булеци одна гольова передача, 4 удари по воротам, 1 заблокований удар, 3 фоли на ньому. На 62-ій хвилині був замінений. Січ теж записав до свого активу 1 удар по воротам, та два рази змусив сфолити на собі.

Таким чином «синьо-жовті» з першого місця проходять у наступний раунд чемпіонату Європи-2016, який відбудеться навесні 2016 року.
На фото: №11 - Сергій Булеца, №17 - Олексій Січ.



 

Категорія: у світі | Переглядів: 1438 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: