Головна » Усі публікації » у світі » Закарпатці у складі збірної України U18 перемагають на турнірі в Чехії
10:11
Закарпатці у складі збірної України U18 перемагають на турнірі в Чехії
Юнацька збірна команда України серед гравців до 18 років розпочала змагання з перемоги.

Закарпатці у складі збірної України U18 перемагають на турнірі в Чехії Юнацька збірна команда України серед гравців до 18 років на мажорній ноті розпочала виступи на щорічному міжнародному турнірі Вацлава Єжика, який триває з 15 по 20 серпня у Чехії.
 
Перша половина гри пройшла за невеличкої переваги збірної України, але без забитих м’ячів. Сценарій матчу змінився після перерви. Спочатку «синьо-жовті» завдяки зусиллям Гоменка були близькими до того, щоб відкрити рахунок. А вже за декілька хвилин швидкісний прорив Кулакова завершився порушенням правил захисником із позбавленням явної гольової можливості та подальшим призначенням пенальті. 11-метровий удар на 53-й хвилині чітко реалізував Хахльов.
 
Забитий гол психологічно вплинув на японську команду, завдяки чому в підопічних Олександра Петракова почали з’являтися нові гольові можливості для взяття воріт. Один з найкращих був у Янакова на 58-й хвилині, але український футболіст не зумів з п’яти метрів переграти воротаря суперників. У підсумку, матч так і завершився мінімальною «вікторією» українців – 1:0.

В стартовому складі вийшли закарпатці Сергій Булеца та Олексій Сич, в другому таймі на полі зявився екс-мукачівець Микола Ісаєв.
 
Турнір Вацлава Єжика
 
Японія U-18 – Україна U-18 – 0:1
 
Гол: Хахльов (53, з пен.)
 
Україна: Кучерук – Сухар, Попов, Миколенко, Сич, Хахльов (Авраменко, 87), Мусолітін, Булеца (Плахотнюк, 80), Гоменко (Ісаєв, 68), Янаков (Кузьменко, 85), Кулаков
Категорія: у світі | Переглядів: 939 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: