Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » Закарпатці вдало виступають за "Динамо" U17
22:23
Закарпатці вдало виступають за "Динамо" U17
Сергій Булеца та Едгар Русин здобувають перемоги у складі динамівців у ДЮФЛУ.

Закарпатці вдало виступають за
У квітні поновилися матчі Дитячо-юнацької футбольної ліги України.
 
Першим календарним туром весняної частини змагань мав стати 11-й, проте для динамівців весняна частина розпочалася раніше, адже багато представників нашої команди захищатимуть кольори юнацької збірної України U-17, складеної з гравців 1999 року народження, під час фінальної частини чемпіонату Європи (U-17). Матчі Євро-2016 відбудуться в Азербайджані у травні (груповий етап з 5-го до 12-го, фінальний матч – 21-го), тому травневі ігри «Динамо» U-17 у ДЮФЛУ було вирішено зіграти у квітні.
 
Нагадаємо, у березні збірна України U-17 із динамівцями у складі посіла перше місце в еліт-раунді відбору на Євро-2016, що проходив у Англії. Найбільше представництво у збірній на Туманному Альбіоні мало саме київське «Динамо» – 8 гравців із 18-ти у заявці. Це Владислав Кучерук, Денис Попов (3 матчі в еліт-раунді), Віталій Миколенко (3 матчі), Олексій Хахльов (3 матчі), Сергій Булеца (3 матчі, 3 голи), Владислав Наумець (1 матч), Денис Янаков (2 матчі) та Юрій Козиренко (3 матчі, 1 гол).
 
Тож першим після зимової перерви у ДЮФЛУ став домашній матч 13-го туру проти «Дніпра», який відбувся на минулих вихідних. У ньому динамівці здобули «суху» перемогу завдяки голам Дениса Янакова та Юрія Козиренка.
 
ДЮФЛУ. Вища ліга. Група 2. 13-й тур
09.04.2016. Київ. ДЮФШ «Динамо» ім. В. Лобановського
 
«Динамо» (Київ) – «Дніпро» (Дніпропетровськ) – 2:0 (1:0)
 
Голи: Янаков (15), Козиренко (46)
 
Склад «Динамо»: Петрусь, Миколенко, Борщов, Русин (Романенко, 80), Червак (Дришлюк, 61), Хахльов (к), Булеца, Наумець, Куліш (Лига, 67), Янаков, Козиренко (Левенець, 75).
 
 
Посеред тижня, у середу, динамівці провели ще один домашній матч, перенесений із травня – проти полтавської «Ворскли». Цього разу «біло-сині» здобули розгромну перемогу. Відкрили рахунок динамівці після пенальті, який чітко реалізував капітан команди Владислав Наумець. Після перерви у ворота гостей влетіло ще чотири м’ячі. Спочатку свій бомбардирський хист проявив Сергій Булеца (нагадаємо, Сергій став найкращим бомбардиром збірної України в еліт-раунді Євро-2016) – упродовж 14-ти хвилин він оформив хет-трик у ворота полтавчан. А за кілька хвилин п’ятий м’яч забив Денис Янаков. Гості спромоглися лише на гол престижу на 70-й хвилині.
 
ДЮФЛУ. Вища ліга. Група 2. 15-й тур
13.04.2016. Київ. ДЮФШ «Динамо» ім. В. Лобановського
 
«Динамо» (Київ) – «Ворскла» (Полтава) – 5:1
 
Голи: Хахльов (20, з пенальті), Булеца (50, 56, 64), Янаков (66) – ? (70)
 
Склад «Динамо»: Кучерук, Борщов, Червак (Романенко, 68), Дришлюк, Миколенко (Токаренко, 68), Хахльов, Булеца, Наумець (Стрижак, 59), Янаков, Левенець (Куліш, 54), Козиренко (Лига, 59).
 
 
А цими вихідними команда Віталія Косовського провела вже календарний матч 11-го туру ДЮФЛУ, який і мав відбутися в ці дні. І знову гра була домашньою для «Динамо», й знову не обійшлося без розгрому. Втім, цього разу динамівці відклали справу на другу 40-хвилинку. Початок розгрому на 53-й хвилині поклав Сергій Булеца, своїм дублем підтримав його Максим Куліш, а крапку, точніше знак оклику, в матчі поставив Олег Лига, який вийшов на заміну в другому таймі.
 
ДЮФЛУ. Вища ліга. Група 2. 11-й тур
16.04.2016. Київ. ДЮФШ «Динамо» ім. В. Лобановського
 
«Динамо» – МФК «Кремінь» (Кременчук) – 4:0
 
Голи: Булеца (53), Куліш (64, 65), Лига (76)
 
Склад «Динамо»: Кучерук, Борщов, Червак (Романенко, 66), Русин (Токаренко, 63), Миколенко, Хахльов (Стрижак, 66), Булеца, Наумець (Дришлюк, 63), Куліш, Янаков (Левенець, 66), Козиренко (Лига, 63).
 
Цього тижня для динамівців продовжиться насичений календар – по два матчі на тиждень. У середу, 20 квітня, на нашу команду чекає перший весняний виїзд – до Харкова, на перенесений із травня матч 14-го туру проти місцевого УФК. А в суботу, 23 квітня, «біло-сині» зустрінуться в календарній грі 12-го туру з київським «Монолітом».
 
Далі динамівські збірники вирушать до розташування збірної України U-17, аби готуватися до фінальної частини Євро-2016. Завершальні три тури групового етапу ДЮФЛУ відбудуться наприкінці травня.
 
Провівши 13 матчів, «Динамо» U-17 продовжує очолювати турнірну таблицю, випереджаючи свого головного переслідувача, донецький «Шахтар», на три очки.
 
Про старт весняної частини змагань та зміни у тренерському штабі команди розповів старший тренер «Динамо» (U-17) Віталій Косовський:
 
- Головний підсумок стартових турів – те, що ми здобули перемоги, набрали важливі очки, зберігаємо лідерство у групі. До нашого тренерського штабу долучився Максим Шацьких, який нещодавно отримав тренерський диплом. Він уже став до виконання своїх обов’язків, знайомиться, призвичаюється до нової для себе роботи, вивчає особливості роботи з юнаками у ДЮФШ.
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 1538 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: