Головна » Усі публікації » в Україні » Закарпатці вибороли срібло чемпіонату України U21 з футзалу серед глухих спортсменів
16:53
Закарпатці вибороли срібло чемпіонату України U21 з футзалу серед глухих спортсменів
У спортивному комплексі міста Полтава з 26 лютого по 2 березня відбувся чемпіонат України U21 з футзалу серед глухих спортсменів.

Закарпатці вибороли срібло чемпіонату України U21 з футзалу серед глухих спортсменів
У спортивному комплексі Головного управління Національної поліції (м.Полтава) з 26 лютого по 2 березня 2018 року відбувся чемпіонат України U21 з футзалу серед глухих спортсменів.
 
В змаганнях взяли участь 8 команд (71 спортсмен) з різних регіонів України: Полтавська обл., Рівненська обл., Одеська обл., Тернопільська обл., Харківська обл., Закарпатська обл., Львівська обл. та м.Київ.
 
Наші футзалісти розпочали змагання у групі А, де почергово здобули перемоги над Одеською (10:3), Львівською областю (8:1) та збірною Києва (8:4). І з першого місця вийшли до наступного етапу турніру.
 
У півфіналі закарпатці розгромили рівненців 12:2. Та у вирішальному поєдинку поступились господарям ігрового майданчику 7:15. Кращим у складі закарпатської молодіжки став Михайло Полянський.

Слід зазначити, що хорошу ігрову практику перед цими змаганнями футзалісти отримали у складі Інваспорту, беручи участь в Ужгородській футзальній лізі.

Категорія: в Україні | Переглядів: 840 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: