Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Закарпатська митниця ДФС тріумфує у міні-футбольному турнірі серед колег
22:20
Закарпатська митниця ДФС тріумфує у міні-футбольному турнірі серед колег
Сьогодні, 22 грудня, у с/к «Юність» пройшов турнір серед працівників правохоронних органів на першість обласної організації ФСТ «Динамо».

Закарпатська митниця ДФС тріумфує у міні-футбольному турнірі серед колег Погодились взяти участь у змаганнях ГУНП у Закарпатській області, управління патрульної поліції Ужгорода та Мукачева, ДФС міндоходів, УСБУ, УДСНС, Мукачівського прикордонного загону, Чопського прикордонного загону, ДФІ та інші. Загалом — 8 команд, які були розподілені на 2 підгрупи. 
 
На груповому етапі «митники» з впевненістю розправились зі своїми суперниками, здобувши лідерство. У півфінальному двобої гравці закарпатської митниці ДФС перемогли з рахунком 2:0 колектив Нацгвардії, а в іншій парі путівку до фіналу розіграли СБУ та МВС — останні були результативнішими (2:3). 

Вирішальний поєдинок команда ДФС розпочала, як і попередні — рішуче та впевнено. Навіть вдалось зберегти власні ворота на замку, натомість розписались на протилежному боці двічі. 2:0 — такий підсумок фінальної зустрічі. Кубок переможців капітан Констянтин Багрій отримував з рук заступника голови обласного ФСТ «Динамо» Михайла Пантьо. 

Привітаємо команду тріумфаторів, яка виступала у такому складі: Андрій Гончаров, Олексій Скрипников, Олександр Гулаков, Олександр Петрук, Дмитро Молодцов, Артем Бицюк, Констянтин Багрій, Віктор Струк. Окреме привітання керівнику команди Артему Письменному!
Прес-служба ФК "Минай"
 
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 873 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: