Головна » Усі публікації » в Україні » Закарпатська збірна ДФС взяла участь у футбольному турнірі
16:03
Закарпатська збірна ДФС взяла участь у футбольному турнірі
Співробітники ГУ ДФС у Закарпатській області взяли участь у чемпіонаті з футболу серед збірних команд територіальних органів ДФС.

Закарпатська збірна ДФС взяла участь у футбольному турнірі Протягом двох днів, 27-28 вересня, у Львові проходив відбірковий етап змагань чемпіонату України серед обласних органів ДФС (Державна фіскальна служба - це об'єднані організації податкової і митниці).

Чемпіонат проходить під патронатом Державної фіскальної служби України та Центральної Ради Всеукраїнської профспілки працівників ДФС.

Відбіркові групи були поділені по зонам, всього були чотири зони у містах Львів, Одеса, Вінниця та Дніпрі. Фінальна частина чемпіонату з футболу серед збірних команд органів ДФС пройде з 3 жовтня 2016 року по 9 жовтня 2016 року на базі Університету Державної фіскальної служби України у м. Ірпінь, куди поїдуть переможці своїх зон.

Наша команда ціленаправлено готувалась до цих змагань під керівництвом Миколи Гібалюка. Минулого тижня вони зіграли товариську зустріч з обласним складом ФК Баранинці, який завершився нічиєю 1:1 (голи забивали Костик у Баранинців та Багрій з пенальті у ДФС). Серед гравців Закарпатської ДФС футболісти Минаю Костянтин Багрій та Євген Мирончук, перечинських Карпат Артем Бицюк, концгазівського Вітязя Андрій Ваш.

Команда ДФС Закарпатської області виступала у Зоні А (Західний регіон):

1. Волинська
2. Львівська
3. Тернопільська
4. Рівненська
5. Івано-Франківська
6. Закарпатська
7. Чернівецька

Команди грали за олімпійською системою, на виліт. У першому матчі, який відбувся 27 вересня, закарпатці впевнено розібрались з Чернівецькою областю 3:0. Вже сьогодні, 28 вересня, у півфіналі вони здолали прикарпатців 2:0.

У фінальному поєдинку підопічні Миколи Гібалюка знову забили два голи, але все ж поступились львівянам 2:4.
 
(27 вересня)

Львівська - Волиньська 7:0
Закарпатська - Чернівецька 3:0
Рівненська – Івано-Франківська 1:2

Півфінали (28 вересня)

Львівська - Тернопільська 4:0
Закарпатська – Івано-Франківська 2:0

Фінал (28 вересня)

Львівська - Закарпатська 4:2

Тож, ДФС у Львівській області переможець регіонального етапу чемпіонату з футболу серед збірних команд органів фіскальної служби. Збірна ДФС у Закарпатській області посіли 2-ге місце.
 
Категорія: в Україні | Переглядів: 2041 | Додав: lobda | Рейтинг: 4.7/3
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: