Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Закарпатські держслужбовці-футболісти перші на всеукраїнській спартакіаді (ФОТО)
19:39
Закарпатські держслужбовці-футболісти перші на всеукраїнській спартакіаді (ФОТО)
На цьому тижні в обласному центрі Закарпаття - місті Ужгород пройшла Всеукраїнська спартакіада ​​серед команд держслужбовців.

Закарпатські держслужбовці-футболісти перші на всеукраїнській спартакіаді (ФОТО)
У 17 раз позмагатися на спортивних майданчиках приїхало більше 375 чиновників з 17 областей України. Команда Закарпатської області сенсаційно зайняла 2-е загальнокомандне місце. Героями стали господарі-футболісти, яким вперше в історії проведення Спартакіади вдалося добути золото.

Свій не легкий шлях футболісти почали з двох перемог у групі над Донецькою (3:0) та Тернопільською (2:0) областями. У другій грі ключовий гравець складу Сергій Малеш, прориваючись до воріт, зіткнувся з воротарем суперників і отримав важку травму.

Другий ігровий день був ще більш насиченим. Вийшовши у фінальну стадію змагань, закарпатці досить легко пройшли колег з Вінницької області (3:0), однак у матчі титулований Олександр Горзов отримав червону картку і був позбавлений права брати участь у наступному матчі.

На півфінальну гру з іменитою збірною Хмельницької області закарпатці вийшли не маючи жодної заміни. Місце нападника зайняв Маріус Товт, який став героєм матчу, забивши 2 голи. Останній був забитий після відмінного пасу Василя Піняшко, який постійно разганяв атаки команди.

На фінал з сусідньою Івано-Франківською областю команду виводив, як і завжди, капітан Костянтин Багрій. Невдалим виходом воротаря гостей скористався захисник команди Артем Біцюк, забивши єдиний і вирішальний гол у цій зустрічі.

Варто також відзначити видовищну гру голкіпера Григорія Айрапетова, який, завдяки своєму досвіду, пластиці і реакції, не пропустив жодного голу у турнірі.


Склад команди Закарпатської області з футболу

Закарпатские госслужащие-футболисты сенсационно побеждают на Всеукраинской спартакиаде в Ужгороде (ФОТО)
Багрій Костянтин (капітан)
Головний державний інспектор відділу митного оформлення № 3 митного посту "Тиса" Закарпатської митниці державної фіскальної служби.



Закарпатские госслужащие-футболисты сенсационно побеждают на Всеукраинской спартакиаде в Ужгороде (ФОТО)Айрапетов Григорій (голкіпер)
Головний спеціаліст - юрисконсульт відділу соціально-трудових відносин, державної експертизи умов праці і по організаційно-кадровій праці департаменту соціального захисту населення Закарпатської обласної державної адміністраії.



Закарпатские госслужащие-футболисты сенсационно побеждают на Всеукраинской спартакиаде в Ужгороде (ФОТО)Біцюк Артем
Головний  державний  інспектор  відділу  бухгалтерського  обліку та  звітності управління фінансово-економічної роботи та бухгалтерського обліку Закарпатської митниці державної фіскальної служби.



Закарпатские госслужащие-футболисты сенсационно побеждают на Всеукраинской спартакиаде в Ужгороде (ФОТО)Горзов Олександр
В.о. завідувача сектору державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, друкованих засобів масової інформації та громадських формувань Головного територіального управління юстиції в Закарпатській області.




Закарпатские госслужащие-футболисты сенсационно побеждают на Всеукраинской спартакиаде в Ужгороде (ФОТО)Малеш Сергей
Головний спеціаліст організаційного відділу апарату Закарпатської обласної  державної адміністрації.




Закарпатские госслужащие-футболисты сенсационно побеждают на Всеукраинской спартакиаде в Ужгороде (ФОТО)Пиняшко Василь
Старший державний фінансовий інспектор відділу контролю за ризиковими операціями і державними закупівлями Державної фінансової інспекції в Закарпатській області.




Маріус Товт
 Провідний спеціаліст відділу моніторингу соціально-економічного розвитку Закарпатские госслужащие-футболисты сенсационно побеждают на Всеукраинской спартакиаде в Ужгороде (ФОТО)управління стратегічного планування і моніторингу соціально-економічного розвитку департаменту економічного розвитку і торгівлі облдержадміністрації.

 
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 1365 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: