Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Закарпатські держслужбовці з бронзою Всеукраїнської спартакіади (ФОТО)
16:52
Закарпатські держслужбовці з бронзою Всеукраїнської спартакіади (ФОТО)
29-30 вересня на базі ужгородського спорткомплексу "Юність" держслужбовці зі всієї України визначали сильнішого у футзалі.

Закарпатські держслужбовці з бронзою Всеукраїнської спартакіади (ФОТО) На Закарпатті підходять до завершення  фінальні змагання XVIII Всеукраїнської спартакіади серед збірних команд державних службовців. В області подібні змагання проводяться вже вдруге. 

У спартакіаді беруть участь 24 команди з усіх областей України, загалом близько півтисячі учасників. Окрім того, цього року вперше змагання стали міжнародними: до участі запросили представників угорського та словацького консульств. 

Спортивні баталії державних службовців проходять у спорткомплексі «Юність» в Ужгороді. Змагаються держслужбовці у п’яти видах спорту: футбол, волейбол, настільний теніс, шахи та шашки згідно з діючими правилами змагань, затвердженими федераціями з цих видів спорту. 

В турнірі з футзалу всі учасники були поділені на групи по три команди. До складу закарпатців входили такі відомі футболісти, як гравці Минаю Костянтин Багрій, Євген Мирончук, Владислав Хмельовський та Ужгорода Василь Пиняшко. Також виступали за команду із Закарпаття Сергій Малиш, Олександр Горзов, Олег Більда, Маріус Товт.

Наші футболісти розпочали виступи 29 вересня, у групі А з перемоги над Черкаською областю 4:0, у другому матчі з таким самим рахунком була переграна Донецька область.

У чвертьфіналі, знову з розгромним рахунком, наша збірна здобула перемогу над Вінницькою командою 3:0. Відзначилися Пиняшко, Мирончук зі штрафного та Багрій. У півфіналі з івано-франківцями в основний час була зафіксована нічия 1:1, а в серії пенальті гості виявились більш влучними.

Наступного ігрового дня, 30 вересня, відбулись вирішальні матчі. Закарпатці у боротьбі за бронзу впевнено розібрались з львівськими держслужбовцями 4:1. Покер на свій рахунок записав Василь Пиняшко, з яких два голи забив головою. 

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 1659 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: