Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Закарпатські футболісти масово покидають ФК "Минай"
16:27
Закарпатські футболісти масово покидають ФК "Минай"
Дебютант Першої ліги ФК "Минай" всерйоз вирішив оновити склад.

Закарпатські футболісти масово покидають ФК На цьому тижні розірвали контракт за обопільною згодою із воловецьким фланговим захисником Василем Бецою (42 гри за минайців на професійному рівні, 1 гол), цілком ймовірно наступним, хто покине клуб, буде іршавський воротар Андрій Черепко.

Відтак, з початку року команду покинуло четверо закарпатців - Яромир Лобода (25/1), Роберт Гегедош (49/27), Євген Русин (5 матчів) та Дмитро Сартіна.

А от чопський півзахисник Олексій Шпак (на фото нижче) знаходиться на перегляді в хмельницькому "Поділлі", що виступає у Другій лізі України. До слова, Олексій вже встиг зіграти декілька контрольних ігор за новий клуб та відмітитись голом!


 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 1669 | Додав: Лобда | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
2 Дзвінка  
0
Чесно кажучи, автор статті дуже доброзичливо її написав, хоча, нічого хорошого в такій тенденції не бачу. Клуб втрачає своє обличчя, свій колорит саме закарпатської команди. Політика керівництва і тренерського штабу далека від розуміння вболівальникам на трибунах.
Дуже цікаво чим аргументує такі "прощання" ФК "Минай" і не менш цікаво яких же талантів вони набирають на сьогодні.
Прикро, але ця команда зловила якусь зависоку зірку і по дорозі розгубила хороших футболістів.

1 Фанат  
0
Канешно поворот такий неожиданний. І за кого тепер вболівати? Пацани команду вивели з області сначала на аматори, потом в другу лігу, потом першу а тепер шо? Вже їх не треба?
Добре шо Кополовець кричав наліво направо, шо треба поддержувати своїх закарпатських, вже мало задовбали ці ігри на публіку.
Чесно, я в шоці. Вже ліпше Ужгород поддержувати з такими темпами. там хоть наші.
Пацани, реально шкода, шо так, но у вас всьо впереді!

الاسم *:
Email *:
كود *: