Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Закарпатські футболісти поїхали на оглядини до Стрия
10:46
Закарпатські футболісти поїхали на оглядини до Стрия
У вівторок першого липня у контрольній зустрічі представник Прем’єр-ліги «Дніпро» розгромив стрийську «Скалу» з рахунком - 6:0.

У вівторок першого липня у контрольній зустрічі представник Прем’єр-ліги «Дніпро» розгромив стрийську «Скалу» з рахунком - 6:0.

В цьому матчі одразу троє вихованців закарпатського футболу прийняли участь. Окрім Олега Квича (уродженець Ужгорода), який вже досить довгий час виступає в складі «Скали» і є дуже перспективним гравцем в цьому молодому колективі, за даними прес-служби стрийського клубу, на перегляді перебувають ще двоє відомих гравців по своїм виступам на закарпатських полях - 21-річний фланговий гравець Роман Ботвинник, який пройшов грунтовну школу львівських «Карпат», а останніх два сезони відіграв у «Говерлі» (45 матчів і 2 голи у молодіжній першості, а також 9 матчів і 1 гол - в юнацькому).

Також з дубля «Говерли» прибув 21-річний Роман Огар. Хлопець починав грати в Берегово, в складі іменитого аматорського клубу «Берегвідейк», який виграв Кубок ААФУ в 2010 році. А за останніх два сезони зіграв 20 матчів і забив 1 м'яч у складі молодіжки «Говерли».

Останнім часом його можна було побачити в складі бадалівського «Феніксу», з яким цієї весни виграв суперкубок Берегівщини.

Попри «суху» поразку господарі поля могли один гол відквитати, коли на 78-й хвилині під час контратаки 16-річний Сергій Мельник з правого флангу зробив точну передачу на Олега Квича, який втік від Дугласа та встиг випередити Яна Лаштувку, однак, завдаючи завершальний удар, пробив трохи неточно.

Тож ми будемо слідкувати і згодом побачимо чи вдасться закріпитися екс-гравцям «Говерли» у команді Василя Малика.

Фото: Богдан Заяць


Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 877 | Додав: Лобда | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: