Головна » Усі публікації » в Україні » Закарпатські футболістки восьмі серед дівочих команд WU-16 у Першій лізі
13:58
Закарпатські футболістки восьмі серед дівочих команд WU-16 у Першій лізі
10 березня стартував чемпіонат України серед дівочих команд WU-16 у Першій лізі.

Закарпатські футболістки восьмі серед дівочих команд WU-16 у Першій лізі
10 березня у Винниках Львівської області на стадіоні імені Богдана Маркевича відбулися перші матчі чемпіонату України серед дівочих команд WU-16 у Першій лізі в групах А та Б.
 
Згідно жеребкуванню 11 учасників Чемпіонату України з футболу серед дівочих команд WU-16 Першої ліги були поділені на чотири групи по три команди в трьох групах і лише в останній групі - дві команди. Саме в останню групу і потрапили наші дівчата разом з фаворитами турніру львівськими "Карпатами". 

На цьому ж турнірі асистентом арбітра працювала мукачівка Мар'яна Сухан. 
 
У суботу, 11 березня, у другий ігровий день збірна Закарпатської області протистояла львівським «Карпатам». Львів’янки одразу захопили ініціативу на футбольному полі і ще у першій половині гри завдяки голам Цень та Тарасенко повели у рахунку 2:0. Після перерви «Карпати» обертів не збавили і на 37-й хвилині довели рахунок до розгромного – 3:0. За гру рукою арбітр вказала на «позначку», і капітан львівської команди Цурак, з «позначки» не схибила.
 
Майже одразу збірна Закарпатської області один м’яч відквитала. Штефурак з центру поля вибігла на побачення з голкіпером та не схибила. На більше їх не вистачило. У підсумку переконлива перемога «Карпат» - 3:1.
 
Збірна Закарпатської обл. – «Карпати» (Львів) – 1:3
 
Голи: Штефурак (39) – Цень (19), Тарасенко (22), Цурак (37)

 
Далі за сіткою змагань закарпатки зустрічалися у плей-оф за 5-8 місця з "Надвірняночкою" (м. Надвірна, Івано-Франківська обл.). У першому таймі гравці «Надвірняночки» лише раз, зусиллями Присяжнюк, вразили ворота суперниць. А по перерві свою перевагу на футбольному полі їм вдалося втілити вже у два м’ячі. Дублем відзначилася Карабинович.
 
«Надвірняночка» (м. Надвірна, Івано-Франківська обл.) – Збірна Закарпатської обл. – 3:0
 
Голи: Присяжнюк (19), Карабинович (30, 39)

 
У поєдинку за 7-е місце зійшлися збірні Одеської та Закарпатської областей, а гра розпочалася з активних дій одеситок, які швидко повели у рахунку. На 3-й хвилині гарний удар з дальньої відстані вдався Владиславі Пороходніченко. Гравці Одеської області обертів не скидали і ще до перерви вдруге засмутили голкіпера суперниць. Після чергового «стандарту», які на цьому турнірі стали візитівкою одеситок, Аліна Волна головою переправила «круглого» у сітку воріт.
 
У другому таймі одеситки отримали стовідсоткову нагоду аби зняти всі питання про переможця матчу. Проте з «позначки» Владислава Пороходніченко влучила у поперечку.
 
Слід віддати належне гравцям Закарпатської області, які в останні хвилини зустрічі знайшли в собі сили та затисли суперниць на їхній половині поля. Ця активність далася взнаки на 46-й хвилині гри: Таміла Третьякова на швидкості втекла від захисників і з близької відстані переграла голкіпера. На хвилі успіху закарпатці побігли вперед, проте часу, аби зрівняти рахунок та перевести гру у серію пенальті, їм не вистачило.
 
Матч за 7 місце
 
Збірна Одеської обл. – Збірна Закарпатської обл. – 2:1
 
Голи: Пороходніченко (3), Волна (24) – Третьякова (46)
ФОТОРЕПОРТАЖ із матчів дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: в Україні | Переглядів: 1117 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: