Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Закарпатські юніори виступають на міжнародних змаганнях в Угорщині
22:20
Закарпатські юніори виступають на міжнародних змаганнях в Угорщині
В угорському місті Копошвар, щорічно проходить дитячо-юнацький футбольний турнір під егідою FIFA "INTER SPORT".

В угорському місті Копошвар, щорічно проходить дитячо-юнацький футбольний турнір під егідою FIFA "INTER SPORT".

ДЮФК «Сільце » вже третій рік поспіль представляє Закарпаття на міжнародних змаганнях. Цьогоріч до сусідньої Угорщини від Сільця поїхало аж три вікові групи дітлахів (дві команди 2003 р.н., та одна 2005 р.н.) на чолі із головним тренером клубу Сергієм Біланом.

У груповому раунді "Сільце" А здобуло три перемоги (6:5 над ФК Дак 1904 (Словакія), 18:0 над ФК "Кенкре" Б (Індія), 2:1 Сйофокі Баняз (Угорщина) та 4:1 над Нодьатад (Угорщина), дві поразки від поляків та сербів і одна нічия з Динамо Стар (Угорщина). У підсумку вони зайняли третє місце і припинили участь у змаганнях.

"Сільце" Б має у своєму активі чотири перемоги ( 5:1 з ФК "Кенкре" А (Індія), 4:2 з ФА Орли (Єгипет), 5:0 з Замбекі (Угорщина), 4:2 з Капошвар Ракоці (Угорщина)), дві поразки від австріяків та поляків і нічия з угорцями з Домбовар. У групі зайняли четверте місце.

У категорії U-10 ужгородський СДЮШОР вийшов з групи і у першій стадії плей-оф переграв ЛАЗ Браунау (Австрія) 3:2 і завтра зіграє у чвертьфіналі із співвітчизникми ФК Легенда.

У категорії U-11 ФК Берегвідейк також пройшов до чвертьфіналу перемігши Мезосоконья 13:0 завтраі зіграє з ФК Домбовар.

Усього у змаганнях беруть участь 160 команд із 23 країн світу. Гравці ФК «Сільце» змагатимуться в групах із представниками Словенії, Індії, Польщі, Сербії, Австрії, Єгипту та Угорщини.

Упродовж семи днів організатори для дітей влаштовують справжнє футбольне свято. Окрім самих матчів школярів чекають вікторини, концерти, розважальні програми та інші атракції.

За результатами матчів можна спостерігати на офіційному сайті змагань: http://www.youthfootballfestival.org/

Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 921 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: