Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » Закарпатські команди покидають "Зимовий Кубок ДЮФЛУ-2017"
11:39
Закарпатські команди покидають "Зимовий Кубок ДЮФЛУ-2017"
СДЮСШОР Ужгород та ФК "Мункач" не змогли подолати груповий етап "Зимового Кубку ДЮФЛУ-2017".

Закарпатські команди покидають Група Стрий

1-й тур

СДЮСШОР — Прикарпаття2:0

Голи: Олень (45, 60).

СДЮСШОР: Чутора, Бойкул, Ковтонюк, Олень, Іваниш, Мадяр, Чабак, Ференцик, Рацин, Маркович, Яковлєв.
Запас: Калай, Зизич, Лабяк, Козуб, Сердюк, Скляр, Зуб.

ПрикарпаттяСердюк, Лесів, Гутник, Федорович, Приймак, Старосимець, Остапчук, Чорний, Дюх, Грушевський, Хома.
Запас: Гофан, Унгурян, Тарантюн, Хмелевський, Шумило, Радульський, Шубаков.

Попередження: Дюх (20), Грушевський (33).
 

У першому турі і «Скала», і СДЮШОР здобули перемоги, перегравши, відповідно, «Ніку» та «Прикарпаття», тому переможець звітного матчу майже гарантував собі місце у двійці найкращих команд групи і право грати матчі плей-офф за право виходу до фінальної частини. Саме тому гра вийшла бойовою і насиченою на події.

Закарпатці побудували гру від оборони і чекали свій шанс у контратаці. «Скала» грала першим номером, більше володіла м`ячем і у підсумку заслужила на другу поспіль перемогу.

Рахунок відкрили господарі на 16-й хвилині. Прохід лівим флангом Віталія Тригуби і простріл у штрафний майданчик в один дотик завершив Олег Фенюк. Таким чином, Тригуба віддячив своєму партнерові за дві результативні передачі в попередньому турі.

Коли здавалося що команди підуть на перерву за рахунку – 1:0 на користь моршинської команди, гості спромоглися на гол у відповідь. Після серії рикошетів круглий від ноги «тринадцятки» гостей по зрадницьки закотився у ворота Руслана Щербана.

На початку другого тайму Микола Василишин випустив на поле Івана Кальку, який залікував травму, через яку не зміг взяти участь у першому поєдинку проти «Ніки». І ця заміна спрацювала. Саме Калька заробив пенальті на 41-й хвилині, коли його не за правилами зустрів воротар закарпатців. Футбольний вирок реалізував сам потерпілий, принісши своїй команді дуже важливі три очки.

 «Скала» — СДЮСШОР — 2:1
 
Голи: Фенюк (15), Калька (41) — Зізіч (33).
 
«Скала»: Щербан, Цвік, Лазарчук, Мороз, Телиховський, Брода, Гавронський, Лесишин, Козловський (Зьола, 10), Фенюк, Тригуба (Калька, 35).
 
СДЮСШОР: Калай, Сердюк (Мадяр, 36), Бойкул, Ковтонюк, Зуб, Олень, Лабьяк, Цибик (Ференцик, 68), Зізіч, Маркович (Рацин, 45), Яковлєв.
 
Попередження: Калька (46).

 


У третьому турі ужгородці зустрічались з Карпатами. Ворота суперника карпатівці «розпечатали» вже у дебюті матчу – оборона закарпатців протрималася тільки перші п’ять хвилин. А на 6-й захисники ужгородців не зуміли зупинити індивідуальний прохід Кудя. Щоправда, пробити по воротах Тарасу не вдалося – він трішечки задалеко відпустив м’яча і його випередив партнер по команді Валентин Кіш, який влучно скерував круглого у ціль – 1:0.
 
У двох наступних гольових епізодах в епіцентрі подій був нападник «зелено-білих» Гірний, який став героєм попереднього поєдинку з «Нікою», оформивши «хет-трик». У грі з командою із Ужгорода він також відзначився результативними діями. Спочатку, а саме на 13-й хвилині форвард заробив стовідсотковий пенальті, який бездоганно реалізував Береза. А за 12 хвилин, прийнявши м’яча в карній зоні після прострілу з правого флангу у виконанні Поповича, Гірний другим дотиком без найменших шансів для голкіпера СДЮШОР вгатив шкіряну сферу під поперечину, підвівши у такий спосіб підсумок першого тайму – 3:0 на користь карпатівців.
 
У другій половині зустрічі підопічні Віталія Шумського та Романа Марича забили ще два голи, причому обидва зі стандартів прямими ударами. На 40-й хвилині (нагадаємо, згідно з Регламентом, матчі проводяться у форматі два тайми по 35 хвилин) штатний виконавець стандартів Береза зі штрафного метрів з 23-ох щосили приклався по м’ячу і той за мить затріпотів у сітці – 4:0. Однак треба зауважити, що в даному епізоді мав місце рикошет від голови гравця СДЮШОР.
 
Крапку у грі на 52-й хвилині поставив ще один оборонець «зелено-білих» Славецький, який довів, що вміє не гірше за Березу виконувати стандарти. Пробиваючи штрафний удар з кута карного майданчика суперника на лівому фланзі атаки, прямим ударом з правої він майстерно поцілив у ближню «дев’ятку». 5:0 – і суперники карпатівців другий день поспіль мають повне право виконати футбольний шлягер «Аргентина – Ямайка»…


СДЮСШОР — «Карпати» — 0:5
 
Голи: Кіш (6), Береза (20, пен, 41), Гірний (29), Славецький (67).
 
СДЮСШОР: Чутора, Зуб, Бойкул, Ковтонюк (Козуб, 50), Мадяр, Лабьяк, Олень (Скляр, 47) Цибик (Ференцик, 40), Зізіч (Калай, 40), Маркович, Яковлєв (Асоулюк, 46).
 
«Карпати»: Гарана, Григоращук, Славецький, Попович (Н. Кіш, 40), Береза (Крыжанівський, 46), Шута, Дмуховський (Помірчий, 46), В. Кіш (Болюк, 41), Павлусь (Затхєй, 40), Гірний, Кудь (Вовк, 46).
 
Попередження: Зуб (40) — Крижанівський (62).

 
4-й тур

Ніка — СДЮСШОР — 0:0

СДЮСШОР: Калай, Мадяр, Бойкул, Сердюк, Ковтонюк, Олень, Лабяк (Іваниш, 44), Ференцик, Зизич, Рацин (Маркович, 41), Яковлєв.
Запас: Чутора, Зуб, Скляр, Козуб, Асаулюк.

Ника: Стельмащук, Гавриляк, Журавський, Артур Кленцей, Артем Кленцей, Василів, Соколенко (Калин, 13), Павлюк, Гуменяк (Климбус, 48), Ходак (Куш, 69), Урбанський.
Запас: Лащун, Галюк.

ПопередженняВасилів (24), Калин (27).
 

Вчора, 7 лютого, повинні були відбутися поєдинки 5-го туру, але через сильний снігопад їх перенесли. Та підопічні Пінковського вже відіграли всі свої ігри і повертаються додому. 
 
Прикарпатті - Ніка - перенесений
Скала - Карпати - перенесений
 
Поточне положення:

1. Карпати - 9 очок (3 гри)
2. Скала - 9 (3).
3. СДЮСШОР - 4 (4).
4. Ніка - 1 (3).
5. Прикарпаття - 0 (3).
 

Група Львів

Учора, 7 лютого завершився груповий етап Зимового Кубка-2017 ДЮФЛУ серед команд U-16 (юнаки 2001 р.н.), який проходив у 8-ми містах країни. Наш «Мункач» виступав у львівській групі.

В першому турі мукачівський «Мункач» розійшовся безголовою нічиєю з чернівецькою «Буковиною», перший матч ФК «Львів» – «УФК-Карпати» через погодні умови перенесений, а володимир-волинський BRW-ВІК цей тур пропускав.

2-й тур
ФК «Львів» – «Буковина» – 3:1; BRW-ВІК – «УФК – Карпати» – 0:3. «Мункач» цей тур пропускав.

3-й тур
«Буковина» – BRW-ВІК – 0:2; «Мункач» – ФК «Львів» – 0:2. «УФК-Карпати» цей тур пропускав.

4-й тур
BRW-ВІК – «Мункач» – 2:1; «УФК-Карпати» – «Буковина» – 4:0. ФК «Львів» вихідний.

5-й тур
«Мункач» – «УФК-Карпати» – 0:5; . ФК «Львів» – BRW-ВІК – 1:2. Буковина вихідний.


У четвертому турі у зустрічі проти «Мункача» із Мукачеве «академіки» п’ять разів доводили свої атаки до результативного завершення.

Перший тайм, як і другий, пройшов за повної переваги господарів, які в кожній 35-хвилинці створили приблизно однакову кількість гольових моментів. Однак їх реалізація була далеко не рівнозначною, а точніше – діаметрально протилежною. Захопивши ініціативу зі стартовим свистком арбітра, «академіки» увесь перший тайм атакували, мали не одну нагоду забити, але так і не спромоглися бодай відкрити рахунок. 

У другій половині в «Мункача» сил відбивати атаки господарів вистачило рівно на десять хвилин. Голеадор «зелено-білих» Сікан на 45-й хвилині (нагадаємо, матчі Зимового Кубка ДЮФЛУ-17 проводяться у форматі два тайми по 35 хвилин), отримавши передачу на лівому крилі атаки, змістився до середини, по ходу обігравши захисника, і метрів з двадцяти потужним ударом поцілив у дальній кут.

Зазвичай, коли одна команда увесь час атакує, а інша, відповідно, думає виключно про оборону, гра йде до першого голу. І коли захист слабшої команди дає першу пробоїну, далі в її ворота залітає ще низка м’ячів. Саме так сталося й сьогодні. Уже через шість хвилин після першого голу, «академіки» забили й другий. Цього разу все почалося з проходу лівого захисника Данилюка, який у його фіналі виконав простріл і Сич з меж карної зони розстріляв ворота закарпатців. 

Після прострілу знову ж таки з лівого флангу було забито й третій м’яч. Останню крапку в атаці цього разу поставив Сікан, який у такий спосіб оформив «дубль». Сталося це на 59-й хвилині, а за вісім хвилин він міг стати й автором «хет-трику». Перебуваючи в штрафному майданчику зліва від воріт, нападник «академіків» ефектно обіграв захисника і з гострого кута пробив по цілі. Швидше за все, круглий пересік би лінію воріт, але для надійності Бідний десь з метра добив його до сітки, тим самим «вкравши» у Сікана авторство футбольного дива під назвою «гол».

Останній, п’ятий у грі гол господарі забили на 70-й, заключній хвилині поєдинку. Після розіграшу кутового Мудрик виконав не то удар, не то навіс. Що саме він хотів зробити, достеменно нам не відомо, але можемо зі стовідсотковою вірогідністю констатувати, що круглий від дальньої стійки залетів до сітки. Тож фінальний свисток зафіксував перемогу «УФК-Карпати» з рахунком 5:0. 

Вихід з групи собі забезпечили юнаки «УФК-Карпат», а інший учасники визначиться після матчу «УФК-Карпати» – ФК «Львів». На вихід із групи конкурують BRW-ВІК та ФК «Львів».

Як зазначив тренер Сергій Кундрик: “Повертаємося додому виснажені, адже це перші серйозні навантаження на хлопців, тим не менш перевірили свої сили трохи зігралися”.
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 1288 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: