Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Закарпатські націоналісти провели турнір з міні-футболу
14:00
Закарпатські націоналісти провели турнір з міні-футболу
У Великому Березному СПО «Карпатська Січ» провела турнір з міні-футболу, приурочений до дня народження Євгена Коновальця.

У Великому Березному СПО «Карпатська Січ» провела турнір з міні-футболу, приурочений до дня народження Євгена Коновальця.

Турнір проводився на честь 123-ї річниці з дня народження полковника Армії УНР, команданта УВО, голови Проводу українських націоналістів (з 1927), першого голови ОУН — Євгена Коновальця та пропаганді здорового способу життя.

Як повідомляють організатори, змагання, як завжди, пройшли в бойовій, але разом з тим братерській атмосфері.

Учасники були різних вікових категорій: від ветеранів березнянського футболу до юнаків 2004 р.н. Діти зізнались, що вже з часу оголошення дати турніру з нетерпінням на нього чекали та залишились дуже задоволеними опісля участі в ньому.

Команди були поділені на дві групи, в першій змагались дорослі учасники турніру, а в другій — діти. В двох групах точилась запекла боротьба за вихід в півфінал змагань. На футбольному полі були присутні бойовий дух всіх команд, море емоцій, гольових моментів та забитих м'ячів.

Першу півфінальну пару склали команди «Говерла» та «Young Boys», «молоді хлопці» випустили резервний склад на матч і отримали бажану перемогу 8-0. В іншій парі зустрілися «Чемпіони» — «Вorn to fight». Рахунок зустрічі 1-4 на користь «Вorn to fight». В матчі за третє місце турніру в серії пенальті перемогу отримала команда «Чемпіони», яка перемогла чудову, молоду і перспективну в майбутньому «Говерлу».

В фіналі зійшлись дві найсильніші команди-аматори в В. Березному «Вorn to fight» та «Young Boys». Вольову перемогу в матчі і загалом на турнірі отримала команда «Вorn to fight», яка перекладається «Народжені перемагати», з рахунком 2-1 і отримала кубок змагань у вигляді Ідеї Нації. Кубок символізував нашу Національну Ідею — ідею відродження та розквіту української нації, культури, держави.


Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 700 | Додав: Лобда | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: