Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Закарпатські клуби отримали календар на новий сезон
12:33
Закарпатські клуби отримали календар на новий сезон
Сьогодні, 6 липня, в столичному Будинку футболу відбулася процедура жеребкування календаря сезону 2021/22

Закарпатські клуби отримали календар на новий сезон Одна з найголовніших процедур міжсезоння - процедура жеребкування календаря Першої та Другої ліг ПФЛ - відбулася сьогодні в Будинку футболу. На церемонії почесним гостем був видатний вітчизняний футболіст і тренер, перший віце-президент УАФ Анатолій Дем'яненко, який провів жеребкування.

Зважаючи на невизначене положення деяких клубів, а також зумовлені цим моменти з обміном командами між лігами, процедуру переносили, проте провели саме зараз. Календар визначали за обраної схеми 16+16+16 - тобто, по 16 учасників у Першій та кожній із груп Другої ліги.

Професіональна футбольна ліга зібрала та опрацювала побажання клубів щодо розведення в календарі представників одних міст і клубів чи тих, які прийматимуть суперників на спільних стадіонах. Зважаючи на це, було розведено в Першій лізі ФК «Ужгород» та ФК «Минай», які зустрінуться між собою у крайньому турі першого кола.

У першому турі "Минай" поїде до новачка Першої ліги у Кривий Ріг, а "Ужгород" прийме "Прикарпаття". "Мункач" стартує у Другій лізі з домашньої гри з "Черніговом".

Пропонуємо до вашої уваги таблиці календаря першого кола в усіх лігах змагань ПФЛ і розклад перших чотирьох турів сезону.



Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 464 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: