Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Закарпатські тренери стали учасниками "Всеукраїнського футбольного форуму-2018" (ФОТО)
19:51
Закарпатські тренери стали учасниками "Всеукраїнського футбольного форуму-2018" (ФОТО)
Закарпатські тренери взяли участь у навчальному семінарі-практикумі для тренерів дитячо-юнацьких футбольних команд.

Закарпатські тренери стали учасниками
Семінар підвищення тренерської кваліфікації проходив у місті Київ з 22 по 24 лютого.
 
Основною місією цього заходу було сприяння підвищенню рівня підготовки кваліфікованих тренерів у дитячо-юнацькому футболі. Підвищення загального рівня знань та навичок тренерів, як із загальних питань організації учбово-тренувальних занять, так і в площині використання сучасних технологій при організації навчально-тренувального процесу
 
Футбольний форум зібрав біля ста тренерів із різних областей України. Серед них були і закарпатські дитячі тренери: Михайло Руснак, Микола Цимбал, В’ячеслав Шуста, Василь Орос, Михайло Стегура, Тарас Вайданич, Іван Шанта, Микола Фанта, Анатолій Дерев’янко, Сергій Білан та В’ячеслав Пінковський.
 
Протягом трьох днів були як теоретичні, так і практичні заняття, а доповідачами були практикуючі спеціалісти у різних областях футбольної справи (функціонери, тренери, аналітики, тренери по фізичній підготовці, представники дитячо-юнацької футбольної ліги України).
 
Головним гостем був колишній керівник футбольної академії "Шахтар", а нині академії "Маккабі" Тель-Авів голландський спеціаліст Патрік ван Ліувен. Перша лекція від Патріка ван Ліуена пройшла з підвищеним рівнем уваги від слухачів: про клубну філософію, про системність в організації тренувального процесу.
 
З доповіддю виступав Антоніо Дело Иаконе. Антоніо Дело Иоаконе - цікавий спікер "Всеукраїнського футбольного форуму - 2018 року. "Планування в дитячо-юнацькому футболі" та "Футбольний фітнес" - головні теми першого дня форуму від Антоніо Дело Иоаконе.
 
Наступним спікером, згідно розкладу виступав Анатолій Бузнік: про розвиток ігрового мислення та організацію роботи з метою розвитку вищезазначених ігрових якостей.
 
Про матчі з фіксованим результатом, матчі на "кантору", про це та про багато цікавостей почули учасники "Всеукраїнського футбольного форуму -2018 року" від Франческо Баранки.
 
Заключним заняттям на другий день “Всеукраінського футбольного форуму-2018 року” було практичне заняття від Анатолія Бузніка - "Розвиток ігрового мислення".

Своїми враженнями від цього тренінгу з нашим сайтом поділився тренер ужгородського СДЮСШОР Михайло Стегура: "Семінар пройшов позитивно, з великою кількістю відвідувачів з усієї України. Кожен з трьох днів був по своєму цікавим. Були тренери з "Маккабі" Тель-Авів, які розповідали про свій напрямок та структуру тренувань. Також лектори з України поділились з корисною інформацією. Вцілому було цікаво та надіюсь корисно."

ФОТОРЕПОРТАЖ з семінарів дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 934 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: