Головна » Усі публікації » у світі » Закарпатські збірники вдало виступили у відборі до Євро-2018
15:30
Закарпатські збірники вдало виступили у відборі до Євро-2018
Юнацькі збірні здобули позитивні результати в еліт-раунду відбору до Євро-2018 (U-19).

Закарпатські збірники вдало виступили у відборі до Євро-2018
Сергій Булеца у складі збірної України U-19 в останньому раунді відбору до чемпіонату Європи. Закарпатець виходив в основі у всіх трьох поєдинках та лише в першому, із Швецією, відіграв весь матч. Українці стартували із нульової нічиєї із шведами.
 
У наступній грі здобули вольову перемогу із сербами 2:1, забивши на 79-ій та 90+1 хвилинах. Булеца був змінений на 73-ій хвилині.
 
У вирішальному матчі із Румунією, яка являлась господарями цього відбору, підопічні Петркаова знову пропустивши першими вирвали перемогу у додатковий час (забили на 84-ій та 90+2 хвилинах). Сергій зійшов з поля на 74-ій хвилині.
 
Отже, збірна України виступить у фінальному турнірі Євро-2018, який із 16-го по 29 липня проходитиме у Фінляндії — в містах Вааса та Сейняйокі. Окрім синьо-жовтих, у форумі візьмуть участь команди господарів (дебютанти), а також Англії (володар титулу), Італії, Франції, Португалії, Туреччини та Норвегії.
 
Вісім фіналістів сформують дві групи по чотири збірні, в яких в одне коло (тури — 16/17, 19/20, 22/23 липня) визначать квартет претендентів на медалі. Півфінальні матчі заплановані на 26-е число, фінал — на 29-е.
 
Крім того, 26 липня відбудеться поєдинок за п’яте місце між командами, які фінішують у своїх групах третіми. П’ять найсильніших збірних Євро-2018 отримають путівки на чемпіонат світу 2019 року серед команд U-20, що пройде в Польщі.
 
Жеребкування фінального турніру Євро-2018 відбудеться 30 травня у Ваасі й буде сліпим. Тільки Фінляндія у ролі господаря потрапить до групи А під номером один.
 

 
Ще один наш збірник Крістіан Біловар грав за збірну України U-17 в еліт-раунді відбору до Євро-2018, який проходив у Чехії. У першій грі проти іспанців наша команда лише у додатковий час упустила перемогу – 1:1. Біловар відіграв весь матч.
 
У другому турі еліт-раунду Євро-2018 наша збірна виграла у збірної Сербії 2:1, поступаючись по ходу першого тайму. Закарпатський захисник знову провів в основі всі 80 хвилин.
 
Збірна України U–17 у чисельній меншості зіграла внічию у третьому матчі еліт-раунду відбору до Євро-2018 проти Чехії — 0:0. Утім, нічиєї з чехами підопічним Олега Кузнецова вистачило, аби посісти друге місце у групі, яке дає право на отримання фінальної ліцензії. Крістіан у цьому матчі не зявлявся на полі.
 
Та трохи згодом успіх збірної змінився провалом. Українській команді зараховали технічну поразку (0:3) у грі із Сербією через те, що в її складі на поле вийшли Микола Ярош і Роман Бодня, які в попередніх двох зустрічах кваліфікації, зі збірними Ірландії та Іспанії, отримали жовті картки. Тож українці стали третіми у групі і завершили свої виступи в еліт-раунді відбору до Євро-2018.
Категорія: у світі | Переглядів: 738 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: