Головна » Усі публікації » у світі » Закарпатський фактор чемпіонства "Кішварди" U17
16:04
Закарпатський фактор чемпіонства "Кішварди" U17
Команда академії Кішварди 2006 р.н. стала чемпіоном Угорщини у своїй віковій категорії.

Закарпатський фактор чемпіонства
Академія Кішварди вже тривалий час тісно співпрацює з МФА по селекції місцевих і не тільки гравців, і як бачимо такий вектор розвитку сусіднього угорського клубу дає результат. 

На першому етапі змагань 12 команд змагаються у вищій лізі угорського аналогу ДЮФЛ. У другий етап проходять вісім кращих команд і знову грають між собою у два кола. 

На першому етапі Кішварда зайняла третє місце, однак другий етап пройшла вазагалі без поразок (8 перемог, 5 нічиїх) і за тур до завершення чемпіонату оформила чемпіонство. 

На перших ролях у команді саме українці, які в різний час потрапили до академії Варди: син відомого ужгородського тренера Мирослав Бабяк, Максим Островка (вихованець Сузіря Свалява), Ігор Бойчук (СДЮСШОР Ужгород), Євген Русин (Зінедін Ужгород), Володимир Герц (ще один продовжувач футбольної династії), Роман Круцан, Дмитро Кириченко, Олександр Білоус, Ігор Близнюк, Роман Клюфінський, Владислав Мавроді, Даниїл Федоров (усі МФА, як закарпатці, так і з інших регіонів (Херсон, Полтава, Надвірна, Камянець-Подільський)), а ужгородський нападник Артур Канчій є кращим бомбардиром чемпіонату з 13 голами.  

У тренерському штабі помічником тренера працює Володимир Корнутяк, для якого це одне з перших досягнень у новому амплуа.

Багато з цих 17-річних закарпатців впродовж сезону активно залучаються і до поєдинків за команду Кішварди U19. За таких умов цілком очевидно, що хтось із них може у найближчому майбутньому потрапити в угорську юніорську збірну. 


 
Категорія: у світі | Переглядів: 502 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: