Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Закарпатський воротар зіграв нападника в угорській вищій лізі
23:51
Закарпатський воротар зіграв нападника в угорській вищій лізі
Унікальний для себе досвід отримав голкіпер команди Шпартакуш Володимир Овсієнко.

Унікальний для себе досвід отримав голкіпер команди Шпартакуш Володимир Овсієнко.

Вчора в угорській вищій лізі (Немзеті Байнокшаг І) був зіграний перенесений матч 17 туру між Пакшем і Шпартакушем. Примітно, що в складі команди гостей вимушено зіграв на позиції форварда український легіонер - 36-річний голкіпер Володимир Овсієнко. Закарпатець, в інтересах команди вийшов в поле, провів на ньому 82 хвилин. А його команда, новачок вищої ліги, зуміла в гостях зіграти внічию з Пакшем - одним з претендентів на потрапляння до єврокубків.

- Вийшло так, що цей матч ми повинні були зіграти ще 10 грудня, а перенесли його на вчора, 21 лютого, - розповів Football.ua Володимир Овсієнко. - І вийшла дивовижна ситуація: згідно з регламентом, на полі не могли вийти новачки. А у нас - багато дебютантів, у тому числі - і збірників різних країн, сильних і досвідчених футболістів. Але вийшло так, що ми не мали права їх задіяти, і в нашій обоймі залишалося вісім польових гравців, три воротаря і три юніора. Тому вчора трапився такий історичний момент, що у складі ньіредьхазців на полі були одночасно два воротарі. Колишній голкіпер шотландського Хартс і збірної Угорщини Янош Балог - у воротах, а я - в полі, на позиції центрфорварда. Ще один голкіпер - юний Алекс Грабина залишався в запасі.

- Вам доводилося коли-небудь грати в полі на дорослому професійному рівні?

- Я ніколи в житті не грав у полі. Не пригадаю - хіба що десь на тренуваннях в двосторонках по п'ять-десять хвилин. Тому звістка про те, що я зіграв у полі, викликала справжній ажіотаж. Сьогодні цілий день телефон, електронна пошта повні повідомлень, всі вітають. Як кажуть ті, хто бачив матч, я ще й непогано відіграв ... А команда наша змогла відібрати очки у команди, яка зараз на шостому місці, відстаючи від трійки лідерів всього на чотири очки (1:1).


Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 845 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: