Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Закарпаття відвідає президент Федерації футболу України
16:33
Закарпаття відвідає президент Федерації футболу України
У ці вихідні Анатолій Коньков відвідає фінал Дитячо-юнацької футбольної ліги, який пройде в Сваляві (Закарпатська область).

У середу, 3 липня, старший менеджер програм ФІФА з розвитку в Європі Єва Паск'є, старший менеджер з програмою ФІФА «Performance» Фредерік Гіемон і консультант програми ФІФА «Performance» Деклан Конрой прибули до Києва з триденним візитом.

Про це повідомляє прес-служба Федерації футболу України. У перший день перебування гості з ФІФА відвідали Будинок футболу, де зустрілися з президентом ФФУ Анатолієм Коньковим, який розповів поважним гостям про основні напрямки роботи Федерації, особливо відзначивши, що першочерговим завданням діяльності є розвиток дитячо-юнацького футболу в країні.

Анатолій Коньков відзначив, що зараз розробляється програма розвитку регіонального футболу в Україні, згідно з якою у всіх регіонах будуть побудовані стадіони.

Також Президент поділився найближчими планами - у ці вихідні він відвідає фінал Дитячо-юнацької футбольної ліги, який пройде в Сваляві (Закарпатська область).

Джерело

Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 836 | Додав: Лобда | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: