Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Залізничники проїхались через «Карпати» широкою колією (ФОТО)
20:29
Залізничники проїхались через «Карпати» широкою колією (ФОТО)
Аутсайдер Першої ліги верхньокоропецькі "Карпати" приймали лідера сезону "Локомотив".

Аутсайдер Першої ліги верхньокоропецькі "Карпати" приймали лідера сезону "Локомотив".

Стартові хвилини підтвердили мандраж у місцевих. Інакше як пояснити те, що перші чотири удари незмінно завершувались взяттям воріт. На початку першого тайму «Карпати» дуже зрідка переходили центр поля, тому перевага на початку першого тайму за ударами, від їх опонентів – 6:0, виглядає скромною. Гості підтвердили свій статус лідера якісною влучністю – 83.3 %.

Сумяття в ряди захисту верхньокоропівців вносили швидкі комбінації, особливо по центру та правим флангом, за участю Добровольського, Боднара, Павліша, та розрізні передачі на їх завершенні, які шматували захист. Чи не перший такий випад правим краєм зі зміщенням до центру, результативним ударом у лівий кут, завершив реактивний, у порівнянні з захисниками суперника, Степанов – 0:1.

За мить форвард оформив дубль замкнувши ударом головою, навісну передачу з лівого флангу від Гавриліва – 0:2. Далі більше. Атака лівим флангом зі зміщенням до центру завершилась навісним ударом із дальньої дистанції в ліву дев’ятку від Гавриліва – 0:3. Уболівальники вже й так були в шоці, а тут для повного їх нокауту підійшов черговий простріл від Гавриліва з лівого флангу, на який на правому краї штрафного майданчика відгукнувся Павліш і з ходу вколотив м’яч під дальню стійку – 0:4.

На 10-й хвилині Гаврилів вибігав на воротаря, та місцевий «Бартез», якого фани прозвали за лисину та невисокий зріст, вчасно вилетів із воріт і заблокував удар від Андрія. Далі гра поступово увійшла в спокійніше русло. На 12-й хвилині місцеві навіть вийшли в атаку правим флангом і заробили штрафний удар. Після навісу Тенкача захисники без проблем винесли м’яч.

Середина тайму пройшла досить мирно, гості за інерцією більше атакували. Удар Мороза на 17-й хвилині проблем для воротаря господарів не створив. Через сім хвилин атаку правим флангом прострільною передачею на Мороза завершив Кравчак. Руслан віддав на Степанова. У того удар хоча й не вийшов, та з огляду на дощ, який зросив газон, м’яч зрикошетив від рукавичок голкіпера у правий кут. Воротар вчасно повернувся і забрав круглого до рук. «Карпати» нарешті завдали удар на 30-й хвилині (!), коли навіс зі стандарту від Тенкача пострілом у правий кут завершив Кабацій. Погоріляк без над зусиль зупинив політ м’яча.

Команди обмінювались навісами з правого флангу, на які час від часу встигали нападники. Якщо постріл від Тенкача зі штрафного на 41-й хвилині був досить неточним, то його опоненти трохи краще бачили ціль. Не заспокоївся Степанов. На його удар у ближній кут, на завершенні атаки лівим флангом, що відбувся через дві хвилини, зреагував воротар.

Початок другого тайму був трохи цікавішим. Гості знову переважали за ударами – 4:2, при трохи кращій влучності господарів. На 51-й хвилині атаку правим флангом завершив простріл Павліша на лівий край воротарського майданчика на Гавриліва, який бив у ближній кут. Воротар зреагував. Місцеві відповіли атакою через лівий фланг, яку результативним навісним ударом з 30-ти метрів у дальню дев’ятку завершив Лушпінь – 1:4.

На 70-й хвилині після вкидання з ауту в штрафний майданчик у Кравчак цілив у лівий кут. На щастя воротаря, який був у протилежному куті, м’яч оминув браму. Та через певний час «Локомотив» досяг свого. Гості провели атаку з використанням обох флангів, яка завершилась скиданням під удар Добровольському. Євген з ходу з 30-ти метрів приклався до м’яча і дуже красиво спрямував його під ліву стійку – 1:5. Через дві хвилини атака у відповідь правим флангом за участю Матвеюка, Воробйова та Удута, завершилась ударом з 32-х метрів над поперечиною від останнього.

Завдяки відчутній перемозі «Локомотив» зберіг лідерство, та доля чемпіона першого кола Західної зони вирішиться в битві проти перечинців 28 червня.


Арбітр – Андрій Сімку
Асистенти – Сергій Гецко, Йосип Міндак
Делегат матчу – Йосип Шитєв

с. Лалово, стадіон «Карпати», 150 глядачів

«Карпати» Верхній Коропець – «Локомотив» Чоп – 1:5

Голи: Лушпінь, 54 – Степанов, 2,3, Гаврилів, 4, Павліш, 6, Добровольський, 71.

«Карпати»: Юрій Лукеча, Михайло Лушпінь, Ігор Матвеюк, Юрій Болдижар, Ярослав Бела, Валерій Воробйов, Михайло Самодейко, Вячеслав Калій, Тиберій Кабацій, Василь Напуда, Богдан Тенкач.
Запасні: Руслан Абдурахманов, Юрій Матей, Олександр Завойські, Дмитро Новіков, Олег Удут, Вячеслав Басараб, Сергій Кулик, Ігор Роман.
Тренер – Богдан Тенкач.

«Локомотив»: Юрій Погоріляк, Юрій Боднар, Артем Пустовіт, Роман Білінський, Віталій Кравчак, Руслан Мороз, Михайло Тупиця, Євген Добровольський, Андрій Гаврилів, Богдан Степанов, Анатолій Павліш.
Запасні: Володимир Дитюк, Дмитро Хіміч, Петро Кривяник, Роман Опанасюк, Дмитро Оліфірчук, Олег Яворів.
Тренер – Іван Шанта
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте.

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 790 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: