Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Запекла нiчия "Сокола" та "Карпат"
20:33
Запекла нiчия "Сокола" та "Карпат"
27 вересня, у недiлю, на стадiонi у Кiнчешi гостювали перечинськi "Карпати".

Запекла нiчия Цей матч розцiнювався як один з центральних у 17-турi першостi областi, адже у турнiрнiй таблицi команди роздiляють всього 5 залiкових пунктiв. Зiзнатись чесно, матч виправдав всi очiкування. Хоч команди i не створили "снiгопад" моментiв i вiдповiдно голiв, однак компенсували це чоловiчою боротьбою та спортивним запалом.

Цiкавiше, як i у матчi молодiжних складiв, розпочали господарi. У опорнiй зонi майстерною грою вирiзнявся Яхимець, постачаючи форвардiв якiсними передачами та не забуваючи працювати у вiдборi. I на 19 хвилинi матчу Олександр отримав винагороду за свою старанну гру, вiддавши прекрасний гольовий пас у карний гостей на Кривку. Павло, у свою чергу, гарматним ударом у дальнiй кут вiдкрив рахунок зустрiчi.

Пiсля пропущеного голу "Карпати" трохи вирiвняли гру i перейшли у позицiйний наступ. Хоча пiдходи до ворiт Фанти були, однак, крiм безперспективних ударiв здалеку, гостi нiчим конструктивним не запам'ятались.
Натомiсть пiдопiчнi Микити через швидкий вихiд з оборони в атаку створили два небезпечнi моменти, на вiстрi яких був Батка. Обидвi атаки завершились ударом з гострого кута. I у першому, i другому випадку воротар перечинцiв, Синьович, був на мiсцi.

Друга половина зустрiчi "пiдхопила" сценарiй кiнцiвки першого, i команди провели ïï у позицiйнiй боротьбi. Звiсно, за такого розвитку подiй важко було демонструвати змiстовний футбол, тому гра розбилась на вiдрiзки. Декiлька хвилин "Сокiл" володiв iнiцiативою, декiлька хвилин - "Карпати", але до загострень не доходило.
Тiльки на 71 хвилинi матчу був створений єдиний момент у першому таймi, який i виявився доленосним для цiєï зустрiчi. Сергiй Утцюський, гарматним пострiлом з-за меж карного, не залишив жодного шансу Фантi. 1:1 - перечинцi виявились успiшнiшими у силовiй боротьбi.

Надалi команди намагались створити ще щось попереду, однак втома, якiсть газону i цiна результату давалась взнаки. Обидва колективи морально погодились на нiчию.

1:1 - протистояння «Сокiл» – «Карпати» як серед дорослих, так i серед юнакiв переможця не отримало.


Арбітр: Віталій Лофинець
Асистенти: Ласло Зайтлер, Вадим Шварц
Делегат: Георгій Жига

К-сть глядачів: 150

ФК "Сокіл" Кінчеш - ФК "Карпати" Перечин 1:1

Голи: Кривка, 19 - Утцюський, 71.

«Сокіл»: Фанта В., Дем’ян Р., Лобанов А., Глива О., Петрич К., Кривка П., Лович С., Яхимець О., Корпош І., Вароді Й., Батка Ж.

«Карпати»: Синьович В., Штулер М., Ляховець О., Дмітрієв Є., Утцюський Ю., Місяйло С. мол., Савко Є., Місяйло С., Головей О., Рогулич Ю., Страшкулич Б.

Попередження: Лобанов А., Корпош І. – Ляховець О., Синьович В., Страшкулич Б.
Аттіла Ерделі

 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 986 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: