Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Запрошуємо уболівальників на Суперкубок області
13:01
Запрошуємо уболівальників на Суперкубок області
Гра відбудеться у четвер, 19 листопада, о 14:00 на мукачівському стадіоні «Авангард».

Запрошуємо уболівальників на Суперкубок області Друзі, відвідайте поєдинок за Суперкубок області, де зустрічаються дві кращі команди Закарпаття – ФК «Ужгород – ФК  «Дийдо».

Нагадаємо, що в останньому турі вищої ліги Закарпаття ФК «Ужгород обіграв ФК  «Дийдо» з рахунком - 3:0. Завдяки тій перемозі, ужгородці здобули золото чемпіонату, а берегівчани у свою чергу бронзу.

Вже три роки підряд не проводилася матч за Суперкубок Закарпаття. Основною причиною було зникнення клубів-переможців з футбольної карти області. Задля запобігання цього, Федерацією футболу Закарпаття було вирішено провести (і в майбутньому закріпити цю дату у Регламенті змагань) цей поєдинок у першу неділю після закінчення чемпіонату. Та через гру збірних Закарпаття та Чернівецької області 15 листопада на Кубок регіонів ФФУ, поєдинок за Суперкубок було перенесено на четвер, 19 листопада. 

Останнім володарем Суперкубку Закарпаття було ФК "Середнє" у 2012 році, яке у серії післяматчевих пенальті переграло ФК "Берегвідейк".
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1013 | Додав: Лобда | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 8
8 Вболівальник "Локомотива"  
0
Насправді підтримую кореспондента Лобди - хто дійсно вболіає той прийде і в четверг - особисто я буду і дуже чекаю подивитись дійсно красивий Закарпатський футбол і особисто я вдячний Дурану за те що футбол у нас на такому рівні! Кому не подобається - це ваши особисті проблеми...

7 Вова  
0
На мою думку Сайт для того Ваш аби кожен міг прочитати новини футболу, інформацію стосовно ігор аби прийти повболівати.. і не Вам говорити хто куди скільки ходить вболівати... повірте шо їздять вболівати і у Львів і до Києва і в Донецьк їздили... і вболіваєм кожну гру за свої улюблені команди!!!  Тут просто задали питання яка Ваша думка! а ви  говорите про те шо користувачі сайту необєктивні і т д...Тоді залишайтеся в адутирорії тій про яку говорите чим меньше тим краще, так виходить. і Згадайте яке свято завжди було на  Супер кубок області у Берегові , Мукачеві, Сваляві та інших містах. В бік сайту поганого ніхто нічого не говорив ніколи, такшо старайтеся адекватно висловлюватися і до ваших користувачів. Вам написали декілька своїх думок хлопці, а Ви з того вже робите висновки і зразу критика та захист Федерації. Подивіться інші такі ж самі  непогані сайти де вболівальники тисячами коментують, спілкуються , дружать та їздять на ігри...Щасливо Лобда:)

5 Вова  
0
Насправді це неповага до вболівальників проводячи гру 19 посеред робочого дня. Чим мотивувалася Федерація це загадка. Згадаймо як колись проводилися Суперкубки.. це завжди було свято, ігри за участю Сваляви, Мукачева, Берегова..вболівальників було багато з усіх куточків області !!. Зараз голова федерації Дуран  вроді толковий , всі думали, що Ланя змінить насправді професіонал, але окрім красиво говорити далі діло не йде..  Питання до Журналістів, бо від Федерації годі і чекати відповідей - чому на сайті нема  Вашої думки стосовно Супер Кубка ,як вважаєте, чого цей турнір колись насправді святковий турнір знищує Федерація. Вже маєм Лігу чемпіонів таку.

6 lobda  
0
Хочеться прокоментувати репліки деяких коментаторів щодо майбутнього матчу за суперкубок Закарпаття. Ви пятеро цікавих і дуже радикальних щодо всьго спортивного, що проводиться у нас в області, людей уважно прочитали репортаж гри на мукачівському стадіоні "Авангард". Скільки там прийшло глядачів у неділю (вихідний день?). Ви були між тих ста найвідданіших ста фанів? (сумніваюсь).
А щодо того, що в робочий день. У нас на Закарпатті не всі такі дуже зайняті. Є високий відсоток таких, що не зайняті. Є такі що зайняті і в суботу і в неділю, а в простий день вільні. Є по всякому. А як у нас працюють??? Де в яку організацію не прийдеш, там пють каву, там затримуються десь, там ще шось, а на роборчому місці їх катма. І ви хочете сказати, що всі такі зайняті, шо аж полвний колабс. То єсть у них шоби кавиль випити чи додому зганяти по справах час найдеться, а повболівати за рідну команду, то відмазка буде, шо робочий. Шо то за фани такі, шо шукають відмазки, шоби не піти на стадіон. Хочеться згадати недавній недільний матч у Іршаві, де я був і який був у вихідний день і глядачів із Іршави було як на поминках. А команда іршавська виграла і зробила це у вихідний день, а яку виграли видали юнаки, а фанів було ще менше. Тому честь і хвала тим уболівальникам, які приходять на стадіони в будь-яку погоду і шукають вільний час, щоб повболівати за своїх, а словоблудять у інтернеті які організати ніякі, а ми такі круті, шо можемо їх отах класно, но ми в своєму житті нічого подібного й не зробили і близько ...
Питання можуть бути тільки щодо учасників за цей трофей. Думаю, що за нього цілком мав право змагатись і Севлюш (який нічим не поступаєиться ні Ужгороду ні тим паче Дийді, яку розбивав у її лігві). Можна було розіграти трофей між трьох клубів за коловою системою, однак це вже по можливостях і бажання організаторів.

Євген Свищо

4 Вано ФС  
0
По ходу організаторам не до футболу, і вболівальників, у них зараз вибори на 1 місті, а футбол то так..... зато по телевізору та в газетах будуть розпинатися, який вони провели мач, самі собі будуть радуватися!

3 Fanat  
0
ГАНЬБА ОРГАНІЗАТОРАМ !!!

2 Ваня  
0
:)))))) це для статистики написано чи дійсно буде гра?? хто прийде цікаво окрім Дурана та Козика?? Краще і результат вже наперед написати. 2-0 Ужгород в безкомпромісній боротьбі завоював трофей ! Неможна у Вихідний день провести гру.. ?? скоренько придумали записали і забули :))) вже маємо провальну лігу чемпіонів, ще про... і Суперкубок!

1 Вболівальник  
0
Хочеться через сайт "Лобда" задати питання організаторам гри на суперкубок області, а саме пану Дурану та іншим функціонерам ФФЗ - чим Ви керувалися, коли назначали гру на суперкубок області саме 19 листопада, в ЧЕТВЕР, посеред робочого тижня? Скільки вболівальників на думку організаторів прийде в робочий день повболівати? Чому не можна було призначити гру на один із вихідних днів? Для кого грається футбол? Для фанатів чи для "галочки" ФФЗ?

الاسم *:
Email *:
كود *: