Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » "Запсонь" тріумфує у Зимовому кубку Берегівського району 2020
14:22
"Запсонь" тріумфує у Зимовому кубку Берегівського району 2020
Зимовий кубок Берегівського району з футболу стартував ще у лютому поточного року. Участь у цьому традиційному турнірі взяло 9 команд.

На груповому етапі, команди були розподілені на дві зони, де за коловою системою визначали найкращих. У подальшому були проведені ігри 1/4 та ½ фіналу.

У 1/2 фіналу на стадіоні села Велика Бийгань, у надскладній і напруженій грі ФК «Кідьош» на останніх хвилинах вирвав перемогу у великобережського «Талісману» з рахунком 2:1. А ФК «Запсонь» отримав феєричну перемогу над ФК «Вилок» – 7:1. За тиждень ФК «Запсонь» та ФК «Кідьош» повинні були визначити переможця у фінальній грі. Але у зв’язку з введенням карантину, гру довелося перенести до завершення обмежень.

Наприкінці серпня, коли було дозволено проводити футбольні змагання на виконкомі було ухвалено рішення спочатку провести регулярний чемпіонат, а після його завершення фінал Зимового кубку.

І ось 23 грудня, на стадіоні «Дружба», команди вийшли на футбольне поле, щоб визначити переможця. З перших хвилин гри було помітно, що запсонці налаштовані гру рішуче. До того ж на початку гри травмувався лідер ФК «Кідьош» Василь Маргітич і покинув футбольне поле. А на 8 хвилині кідьошці порушили правила перед штрафним майданчиком. Шандор Мішак пробив в дальній кут воріт і відкрив рахунок. Запсонці обертів не збавляли, продовжуючи атакувати ворота суперників. А у футболістів Кідьоша всі атаки завершувались на підступах до штрафного майданчика. На 24 хвилині, скориставшись непорозумінням між захисниками суперника, Гергель Давід подвоїв рахунок. На 35 хвилині Давід Боркосі пробив із гострого кута, кіпер Кідьоша Ріхард Бейреш припустився помилки і від його руки м’яч опинився у воротах.

У другій половині гри футболісти Кідьоша намагалися змінити перебіг подій на полі. Але умілі дії захисників Запсоня зводили нанівець їх старання. Все завершувалося дальніми ударами у виконанні Дьордя Пейтера, Миколи Нодя, які не несли загрози кіперу Запсоня Андрію Товту. А Запсонь зумів довести рахунок до розгромного 5:0. По голу забили Шандор Мішак та Давід Боркосі.

Після завершення гри президент ФК «Запсонь» Ференц Буда поділився своїми думками: «Для нас це дуже важлива перемога. Адже футбольний чемпіонат ми відверто провалили, посівши передостаннє місце. Причина у тому, що левова частка футболістів перебували на заробітках за кордоном, а зараз перед святами всі повернулися додому. Хотілося завершити футбольний сезон на мажорній ноті. І нам це вдалося».

Зазначимо, що гра проходила без глядачів і з дотриманням карантинних вимог.
 
Пресслужба Берегівської районної федерації футболу

 
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 412 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: