Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Заріччя" не зустрів спротиву з боку "Нижнього Коропця"
16:21
"Заріччя" не зустрів спротиву з боку "Нижнього Коропця"
9-го вересня у Заріччі проходив матч 17-го туру першості Закарпаття Західної зони.

В гості до заріччян приїхав Нижній Коропець. Фаворита в цьому матчі важко було визначити, хоча все ж таки на папері мінімальним фаворитом вважався Нижній Коропець, саме вони ведуть безпосередню боротьбу за комплект нагород. Насправді забігаючи наперед на футбольному полі була зовсім інша ситуація.
 
З початку матчу на полі була рівна та спокійна гра. Жодна з команд не намагались з старту гри бігти «стрімголов» в атаку. Здебільшого вся гра точилась в півзахисті. Перший вартий уваги напівмомент створили господарі на 14-ій хвилині. Булеза Юрій з лівого флангу вирізав чудовий навіс прямо на ногу Петера Рудольфа, останній з лету спіймав м’яч, але пробив з 8-ми метрів значно вище воріт. Після цього моменту гравці Заріччя стали значно сміливіше йти в атаку. Було помітно, що раз за разом провалювався лівий фланг захисту гостей, саме звідти приходило найбільше небезпеки до воріт Дмитра Моісеєнкова. В результаті на 25-ій хвилині рахунок в матчі було відкрито. Чудовий пас за спини захисників отримав Булеза Юрій і вибіг на побачення з воротарем гостей. Юрій холоднокровно переправив м’яча в протихід кіперу.
 
Вже в наступній атаці за декілька хвилин господарі зміцнюють свою перевагу. Такий самий пас за спину нижньокоропецьким захисникам створив їм сильні труднощі, а спритний Юрій Булеза скористався непорозумінням між захисниками та воротарем гостей і головою випередивши своїх опонентів відправив круглого в сітку воріт. З цього моменту господарі повністю контролювали ситуацію на футбольному полі. Гості ж бо намагались тактично перебудувати власну гру, але ніяких результатів це не принесло, більше того заріччяни мали ще декілька напівмоментів і могли забивати, але майстерність підвела.
 
Другий тайм розпочався з атак господарів, однак гості вже значно надійніше грали в захисті на відміну від першого тайму. В одній з швидких атак захисник гостей Монда Василь за досить грубий підкат отримав друге попередження і відповідно червону картку. Ситуація Нижнього Коропця виглядала йще більш безнадійніше, коли на 65-ій хвилині герой матчу Булеза Юрій оформив хет-трик. Після рахунку 3:0 в матчі все стало зрозуміло, але заріччяни не зупинялись і мали йще декілька стовідсоткових моментів для взяття воріт, але забити більше не судилось.
 
Натомість ближче до закінчення матчу гості взяли себе в руки і почали створювати бодай якісь змістовні атаки. Декілька разів на перспективну ударну позицію виходив Трухан Михайло, але м’яч пролітав мимо воріт. Також активним в атаці був Герцуський Олександр, саме він на 75-ій хвилині скоротив відставання своєї команди. Також варто відзначити, що на 83-ій хвилині червону картку отримав гравець ФК «Заріччя» Шерегій Василь і після цього вилучення гості почали наполегливіше атакувати, але було вже занадто пізно.
 
В результаті Заріччя здобуває переконливу перемогу над Нижнім Коропцем з рахунком 3:1. Також напевно потрібно відзначити, що під час матчу було декілька конфронтацій між вболівальниками обох команд і завдяки великій кількості поліцейських вдалось запобігти масовій бійці.
 
 
Арбітр – Дьордь Назар
Асистенти – Рогач Ян, Повлюкович Богдан
Делегат матчу – Жбора Георгій
 
ФК «Заріччя» Заріччя - ФК «Н.Коропець» Нижній Коропець 3:1
 
Голи: Булеза, 25, 29, 65 – Герцуський, 75.
 
ФК «Заріччя»: Василь Ігнатишин, Микола Цимбал, Михайло Брич, Олександр Совтан, Ярослав Горзов, Сергій Караслай, Андрій Курилишин, Юрій Булеза, Михайло Полянський, Іван Шерегій, Рудольф Петер.
Запасні: Михайло Бідзіля, Юрій Марко, Юрій Сокач.
 
ФК «Н.Коропець»: Дмитро Моісеєнков, Василь Сабов, Михайло Трухан, Віктор Смагін, Ерік Росул, Олександр Герцуський, Іван Йовбак, Олег Олберт, Ігор Гарапко, Віктор Гей, Валентин Смагін.
На заміну виходили: Сергій Данашевський, Василь Монда.

Вилучення: Шерегій, 83 - Монда, 60.
Панченко Артем
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 943 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: