Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Заріччя" в додатковий час уникає поразки
12:11
"Заріччя" в додатковий час уникає поразки
Команда з Концгазо не зуміла втримати мінімальну перемогу у Заріччі через сумнівний пенальті.

Гості підходили до цього матчу одноосібними лідерами, а господарі середнячком першості. Та вдома Заріччя не поступлива команда, що вони довели і цього разу. У гостей вийшов абсолютно такий склад, як і в минулій переможній грі.
 
Сама гра розпочалась з боротьби в центрі поля. Перший небезпечний момент створили зарічанці на 13-й хвилині, Великошич обіграв захисника і пробив в дальній кут метрів з дванадцяти, та забракло лічених сантиметрів, круглий пройшов біля стійки. Концгазівці відповіли своїм моментом на 20-й хвилині, після подачі кутового Волошин зіграв необачно на виході випустивши шкіряного з рук, Повхан відразу пробив та голкіпер встиг зреагувати. А в наступній атаці Витязь відкрив рахунок: Ревта наважився на удар метрів з тридцяти п’яти, воротар відбив перед собою, а там Ковтан уникнувши офсайду пробив у дальній кут воріт Волошина – 0:1.
 
Господарі могли зрівнювати рахунок через три хвилини потому, Великошич обігрався в стінку з партнером і пробив з гострого кута та Ваш робить сейв. На 41-й хвилині Повхан подав у штрафну, де Ковтан пробив головою та воротар зіграв надійно. На цьому перша сорокап’ятихвилинка закінчилась.
 
З початком другого тайму Заріччя почало насідати на ворота гостей та до справжніх нагод справа не доходила. Можна згадати удар Ільницького та м’яч пролетів вище воріт. На 74-й хвилині Ревта пасом зі своєї половини вивів Ковтана на рандеву з кіпером та В’ячеслав забарився і захисники встигли повернутися і ліквідувати загрозу. Через п’ять хвилин Повхан заробив небезпечний штрафний, до воріт було метрів двадцять три, Ковтан взявся його виконувати та влучив чи то в поперечину, чи то в хрестовину.
 
На останніх хвилинах зустрічі господарі пішли на штурм воріт суперника: Шерегій подав з кута поля та Гобона з семи метрів пробив вище. Вже в компенсований час Кузьма втратив м’яч на правому фланзі, чим дозволив розгорнути контратаку на свої ворота, після серії рикошетів арбітр призначає пенальті нібито за гру рукою Кузьми в штрафному майданчику, хоча круглий потрапив Юрію в шию. До позначки підійшов Великошич і не залишив шансів голкіперу – 1:1.
 
Одразу пролунав фінальний свисток після якого емоції вирували не на жарт, вже після свистка Кузьма отримав червону картку.
 
Знову матч в Заріччі, знову пенальті, знову скандал. Витязь міг відірватись від новодавидківців на чотири пункти, якщо б не очевидна помилка арбітра. Тож команда з Концова стає переможцем Західної зони після першого кола, а Заріччя залишається в середині таблиці.
 
 
Арбітр – Денис Федяй
Асистенти – Юрій Яцкович, Анатолій Гал
Делегат матчу – Олександр Чегіль
 
с. Заріччя, глядачів 500
 
ФК «Заріччя» - ФК « Витязь» Концгазо 1:1
 
Голи: Великошич, 90+2 (пен.) – Ковтан, 22.
 
«Заріччя»: Владислав Волошин, Михайло Брич (Любомир Ганчич, 52), Роман Гобона, Василь Булеза, Ростислав Великошич, Аркадій Гасинець, Іван Ільницький, Юрій Костак, Василь Шерегій, Олександр Поп, Василь Урста.
Запасні: Михайло Булеза, Василь Фельцан, Іван Козуб, Іван Шерегій, Іван Фельцан,, Юрій Булеза.
Тренер – Михайло Семак.
 
Витязь: Андрій Ваш, Юрій Кузьма, Вадим Селещук, Богдан Будз, Володимир Лович (Микола Федак, 68), Олександр Ревта, Василь Красношлик (Олександр Свадеба, 53), Віталій Пребуш, Сергій Повхан, Андріан Горняк, В’ячеслав Ковтан.
Запасні: Олександр Костик, Андрій Смагін, Василь Коваль, Василь Кручаниця, Владислав Михайловський.
Тренер – В’ячеслав Пінковський.
 
Попередження: Горняк, 45, Свадеба, 60, Повхан, 72, Кузьма, 90+2.

Вилучення: Кузьма, 90+2.
Юрко Канте
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1543 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: