Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Заріччя" вивозить три очки із Середнього (ФОТО)
19:09
"Заріччя" вивозить три очки із Середнього (ФОТО)
Іршавська команда доволі легко справилася із суперником у виїзному матчі.

Обидві команди йдуть в середині турнірної таблиці, тож можна було очікувати рівного протистояння на середнянському стадіоні. Господарі активно розпочали гру і на старті завдали кілька ударів із-за меж штрафної та Пунько діяв надійно на лінії воріт.

Заріччя вперше відповіло на 10-ій хвилині, коли Віктор Зан гостро пробив зі штрафного з 25 метрів, але трохи не влучив у ціль. Трохи згодом Віктор Зан знову цілив по воротам з 22 метрів, але не точно. На 16-ій хвилині Костик подав на Волошина та форвард Лінців у боротьбі із захисником пробиває головою повз ворота.

Після певного затишшя на 24-ій хвилині білецький нападник гостей Петер забиває ефектним ударом з гострого кута – 0:1.

Підопічні Пеци змушені були активізуватися попереду, так на 31-ій хвилині Турецький пробивав з 23 метрів, але над поперечкою. Кращу нагоду змарнував Волошин через дві хвилини, адже пробивав з 12 метрів, воротар впіймав. На 34-ій хвилині прудкий Василь Зан проривається до воріт справа і пробиває з 15 метрів, Кривенько відбиває. На 42-ій хвилині гості заробили стандарт в 24 метрах від воріт і 34-річний півзахисник Куцкір пробиває сильно у воротарський кут, Кривенько дотягується, але лише переводить м’яч у стійку від якої той залітає у ворота – 0:2.

Зарічанці зуміли краще налагодити контроль м’яча, натомість у господарів було значно більше браку у передачах на чужій половині. 

У другому таймі гості свідомо грали більше від захисту, який діяв практично без збоїв. Зірка постійно штурмувала ворота суперника та реальних нагод створювалось вкрай мало. На 51-ій хвилині Романко пробивав з штрафного з 20 метрів, але вище. На 62-ій хвилині Турецький бив з 22 метрів, Пунько забирає. На 66-ій хвилині Станіслав Костик виводить на ворота свого двоюрідного брата Ярослава та той з 15 метрів відправляє круглого вище рамки.

Гості рідко загрожували воротам Кривенька та одна з небагатьох атак завершилась голом: на завершенні Ільков з другої спроби добив шкіряного у ворота з шести метрів – 0:3.

Лише ближче до завершення гри зірковим вдалося забити – Волошин вийшов на ворота з гострого кута і технічно поцілив у ближній кут – 1:3.

В останні сім хвилин у господарів було достатньо моментів, щоб зрівняти рахунок та реалізація була не на належному рівні. Ярослав Костик зіграв у стінку з Волошином на вході у штрафну і двічі пробивав з восьми метрів, але йому не вдалося пробити Пунька. 

Вже у додатковий час гості в ході затяжної атаки дивом не забили: Василь Зан вийшов один в один та воротар відбив, Куцкір другим темпом пробивав з 19 метрів, Кривенько знову парирує, а після прострілу захисник Заріччя пробиває вище воріт. Одразу у відповідь Турецький завдає удару з 20 метрів, кіпер забирає.

Заріччя здобуває важливі три очки і включається у боротьбу за місце у трійці. Зірка у далеко не оптимальному складі у другому матчі поспіль не може зачепитися за очки. 


ФК «Зірка-SPAR» (Лінці) – ФК «Заріччя” – 1:3

Голи: Волошин, 82 – Петер, 24, Куцкір, 42, Ільков, 74.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.

 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 738 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: