Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Заріччя" вивозить три очки з Кінчеша
10:45
"Заріччя" вивозить три очки з Кінчеша
В суботу, 15 травня, на стадіоні в селі Кінчеш відбувся матч між місцевим "Соколом" та гостями з Іршавського району ФК "Заріччя"

Першими зіграли юнацькі команди, де "Сокіл" виграв з розгромним рахунком 10:0, а вже в 17:00 матч розпочали основні команди. 

Вартими уваги трансферами Кінчеша перед початком сезону були двоє молодих екс-гравців вищолігового Середнє Семків та Павлик, які одразу зайняли місце у стартовому складі. Заріччя посилило воротарську позицію Богданом Пунько, який раніше виступав за тячівські команди обласного рівня.

М’яч з центру поля розвели гості. Природніми умовами в першому таймі складніша ситуація була на половині поля "Соколу", адже сильне травневе сонце світило саме в їхню сторону. 

Заріччя виглядало впевненіше, демонстрували хороший контроль м’яча і зуміли забити гол на 28-ій хвилині - виходом сам на сам з воротарем відзначився шостий номер Антон Савич. Гра була напружена аж до самого кінця першого тайму, було пробито багато штрафних ударів з обох сторін, більшість з яких летіли вище воріт. Тож в роздягальню футболісти пішли за рахунку 0:1.

Розпочавши другий тайм місцева команда виконала настанови Івана Криси і вже через п’ять хвилин після перерви зрівняла рахунок. Чітким ударом в дев’ятку гол забив 32-річний Богдан Степанов. 
 
Але вже через вісім хвилин значними зусиллями одного з кращих футболістів Заріччя Василя Зана перевагу було повернуто гостям – сьомий номер технічно перекинувши воротаря загнав другий і останній м’яч у ворота "Сокола".  

В іршавської команди відбулася одна вимушена заміна: на 54-ій хвилині травми зазнав Греба Михайло і його змінив Совтан Олександр, тим самим дебютувавши в сезоні 2021.

До кінця матчу гра носила нервовий характер. Кінчешська команда робила прориви, але воротар гостей був на місці. 

Фінальний свисток зафіксував 1:2 рахунок на табло. Таки вкрай конкурентний матч на диво обійшовся без попереджень. 

У турнірній таблиці після цього матчу "Сокіл" Кінчеш посідає 7 місце з одним пунктом, а "Заріччя" 4 місце на рахунку якого 4 очки. 


ФК «Сокіл» (Кінчеш) – ФК «Заріччя» – 1:2

Голи: Степанов, 50 – Савич, 28; Василь Зан, 58.

ФК «Сокіл» (Кінчеш): Кундрик Степан, Микульця Юрій (Дранчак Михайло, 73), Коберник Антон (Шима Чаба, 40), Яхимець Олександр, Шоляк Сергій, Семків Олександр (Гряділь Олександр, 81), Гресько Сергій, Надь Томаш, Корпош Іван, Павлик Валентин, Степанов Богдан. 
Запасні: Фанта Віталій, Шкірта Іван, Сугоняк Ігор, Бертич Олександр, Ніцкулич Девід, Лакатош Ростислав.
Тренер – Криса Іван.

ФК «Заріччя»: Пунько Богдан, Греба Михайло (Совтан Олександр, 54), Томич Михайло, Боднар Ярослав, Максим Руслан, Зан Василь, Зан Віктор, Томич Володимир, Симканич Василь, Караслай Сергій, Савич Антон.
Запасні: Драч Роман, Булеза Василь, Кепич Іван, Кинів Василь.
Тренер – Дякулич О.
Микола Маргіта для «Lobda.at.ua»
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 596 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: