Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » «Заріччя» впевнено здобуло бронзу (ФОТО)
13:08
«Заріччя» впевнено здобуло бронзу (ФОТО)
Репортаж про втішний фінал цих престижніших обласних змагань читайте далі.

«Заріччя» впевнено здобуло бронзу (ФОТО) Цей двобій пройшов за переваги з володіння мячем «Заріччя», яке завдало майже вдвічі більше ударів, та показало трохи кращу влучність – 53.3 % проти 50 % у підопічних Пруця. При цьому удари «Тиси-Луга» носили трохи більше гостроти – 75 % проти 73.3 % у місцевої команди. З огляду на це можна стверджувати, що рахунок трохи не по грі. Головним козирем «Заріччя» стала дуже якісна реалізація моментів.

Якщо взяти окремо дві половини матчу, то «Заріччя» в 2-му таймі завдало на один удар менше, ніж у першому, а суперник завдав рівну кількість пострілів в обох таймах. При цьому кращий районний клуб Іршавщини в 2-му таймі показав майже вдвічі кращу влучність, ніж у першому, а в опонентів влучність не змінилась. Удари «Заріччя» в 2-й половині несли вдвічі більшу гостроту, ніж у 1-му таймі, а в «Тиси-Луг» цей показник не змінився.

Зарічанці вперше пробили по воротах вже на 1-й хвилині й одразу в площину. Лета був готовий до цього. Через 4 хвилини суперники виводили свого гравця на воротаря, та переможцем вийшов голкіпер.

Команда з Рахівщини у першому таймі виконувала в 2.5 рази більше прострільних передач із гри за опонентів і створювала трохи більший відсоток гостроти після цього елементу. В одному з епізодів після прострілу зліва захисник «Заріччя» зрізав м'яч в площину своїх воріт. Спесівцев зреагував.     

На 6-й хвилині, під час атаки «Тиси-Луг» й удару в сторону воріт, м'яч влучив у руку опоненту в штрафному майданчику. Арбітр дозволив продовжити гру. З 14-ї по 16-ту хвилину відбулось ще три небезпечні удари клубу з Рахівщини, які ціною надзусиль ліквідували опоненти.

Гравці «Тиси-Луг» на один раз більше сфолили в першому таймі, однак відсоток гостроти від цих  стандартів у зарічанців був трохи меншим за суперника. Утім на 18-й хвилині ударом зі штрафного зліва Брич поцілив у правий нижній кут. Лета в падінні відбив і з другої спроби забрав до рук.

Через 4 хвилини атаку лівим флангом зі зміщенням до центру ударом з 35-ти метрів завершив Довгінко. Лета правильно обрав позицію і зловив круглого до рук. Ще небезпечніше було на 34-й хвилині, коли Кепич здійснив слаломний забіг, залишивши «з носом» кількох опонентів і пробивав з 12-ти метрів без шансів для воротаря. На щастя для суперника м'яч полетів повз ліву дев'ятку.

На 42-й хвилині нова атака лівим флангом і захисники та воротар рахівчан не порозумілись, чим скористався Довгінко. Після удару Івана м'яч рикошетом від захисника влетів у сітку – 1:0.

На старті другого тайму відбулось падіння гравця «Тиси-Луг» у штрафному майданчику. Арбітр дозволив продовжити гру. У одній із наступних атак ударом в правий кут рахунок збільшує Гасинець – 2:0. Далі більше. Атаку по центру ударом в лівий кут завершив Гасинець – 3:0.

Трохи згодом Булеза на ближньому краї воротарського майданчика замкнув простріл зліва – 4:0. На останній хвилині простріл зліва ударом під поперечину завершив Шерегій – 5:0. 

«Заріччя» увійшло до трійки кращих районних команд.    
 

Арбітр – Іван Грубінка
Асистент – Віталій Лофинець, Василь Зайтлер
Делегат ФФЗ – Василь Козик
 
с. Заріччя, стадіон «Колос», 200 глядачів
 
«Заріччя» – «Тиса- Луг» – 5:0

Голи: Довгінко, 42, Гасинець, 55, 59, В. Булеза, 69, Сергій Шерегій, 90.

«Заріччя»: Віталій Спесивцев, Іван Кепич, Юрій Сокач, Аркадій Гасинець, Любомир Ганчич, Іван Довгінко, Іван Фельцан, Юрій Брич, Василь Булеза, Руслан Максим, Василь Шерегій.
Запасні: Василь Фельцан, Юрій Булеза, Михайло Греба.
 
 «Луг»: Йосип Лета, Віталій Новиков, Василь Нямищук, Василь Зеленчук, Петро Колосов, Ярослав Зеленчук, Андрій Піцура, Нізамір Ісмаїлов, Анатолій Мандзюк, Анатолій Сос, Юліан Лета.
Запасні: Михайло Волощук, Андрій Волощук.
Тренер – Петро Пруць.
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 867 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: