Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Заріччя завойовує весняний суперкубок
20:41
Заріччя завойовує весняний суперкубок
Весняний суперкубок Іршавщини Заріччя завойовує у боротьбі за Ардановим.

Весняний суперкубок Іршавщини Заріччя завойовує у боротьбі за Ардановим.

Так, саме весняний, оскільки цього року заплановано восени по закінченню регулярного чемпіонату розіграти ще один трофей між переможцем Зимової першості району (яким стала довжанська «Боржава») та чемпіоном Іршавщини 2015 року. Звітний матч футбольні вболівальники чекали на протязі всього минулого року, однак команди торішній чемпіонат грали у різних підгрупах, а зарічани не потрапили у фінальну пульку сенсаційно не зумівши переграти у останньому турі чорнопотіцьку «Ялинку». Теоретично суперники могли зустрітися у фіналі обласної Ліги Чемпіонів, але на цей раз вже арданівці не заявилися на турнір.

Команди вже цього року провели матч у рамках зимової першості району у якому арданівці перемогли з рахунком 2:0, однак справжній розклад сил мав показати саме матч на Суперкубок, коли до керівництва зарічанською командою повернувся Михайло Булеза. З нетерпінням очікував цього матчу багаторічний незмінний диктор міського стадіону Іван Іванович Химич, однак буквально у неділю зранку Іршаву облетіла приголомшлива сумна звістка: голос іршавського футболу відійшов у вічність. Його та спочилого напередодні Великодня великораковецького арбітра Євгена Половку, команди та глядачі вшанували хвилиною мовчання перед початком матчу.

Віктор Магурський у якості головного арбітра вивів команди на шикарну зелену галявину міського стадіону «Авангард»: приємно відзначити, що іршавський міський голова Степан Бобик конструктивно сприйняв критику і вже зараз надав у розпорядження футболістів газон у відмінному стані, якому б позаздрили навіть деякі команди Першої ліги чемпіонату України. І вже в середу на цьому полі стартують матчі другого кола районної ДЮФЛ.

Несподівано для багатьох глядачів колишній форвард негрівської «Скали» Іван Делеган вийшов на поле у футболці ФК «Арданово». Несподівано, оскільки ще кілька тижнів тому на Зимовій першості грав за …. «Заріччя». Михайло Булеза на противагу зірковому мукачівському тріо арданівців підготував власний сюрприз: стрийський дует у складі переможця львівської ліги чемпіонів форварда Ростислава Великошича, який у попередні сезони вже виступав за Заріччя, і якщо не помиляюсь дебютанта захисника Назарія Шумельди. І вже за результатами першого тайму можна було сміливо робити висновок, який буквально у двох словах зводився до фрази: «Стрий рулить, Мукачево со…., хм солідно виглядає, але непереконливо».

На гол Олександра Поповича зарічани відповіли спочатку сакраментальною футбольною фразою у виконанні головного районного лікаря, а за сумісництвом начальника ФК «Заріччя» Сергія Караслая, а потім вже камбеком у виконанні вищевказаних футболістів. Капітан ФК «Заріччя» вже в другому таймі доказав, що йому не треба приписувати чужі заслуги, він і сам вміє забивати, що й підтвердив з передачі того ж таки Шумельди. Ще один гол на рахунку Юрія Брича, який вийшов у другому таймі замість свого тезки Булези. Таким чином рахунок виріс до непристойного, але престиж арданцівців так-сяк врятував Олександр Попович, який підстеріг з середньої дистанції Євгена Чобана і в результаті записав на свій рахунок дубль.

Після матчу арданівці достойно вели себе на церемонії нагородження, не зривали пам’ятних медалей, як це люблять робити окремі «великі зірки районного футболу», однак видно було що їм дуже незвично бути у ролі переможених.

А що Заріччя? А Заріччя сьогодні заслужено тріумфує: кубок з рук голови районної федерації Василя Миколайовича Поповича та начальника відділу молоді і спорту РДА Андрія Данканича отримав капітан команди Василь М. Булеза. Маємо хороший заділ для створення нової «битви титанів» уже в рамках нового чемпіонату Іршавського району.

Святослав СИМКАНИНЕЦЬ

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте.
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 959 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: