Головна » Усі публікації » у світі » Зароблений пенальті Нурієва не допоміг у грі з Катаром
23:57
Зароблений пенальті Нурієва не допоміг у грі з Катаром
У суботу, 27 березня, збірна Азербайджану зіграла календарний товариський матч з Катаром.

Зароблений пенальті Нурієва не допоміг у грі з Катаром Перед матчем з Катаром Анатолій поділився враженнями від перебування у збірній: "Я дуже радий, що перебуваю в збірній Азербайджану, і за короткий термін мені вдалося дебютувати в її складі. Азербайджан - батьківщина моїх предків. Мій дід і дід мого батька народилися і жили тут, і тільки пізніше дідусь переїхав в Україну. Ще в період мого виступу в першому дивізіоні України, зі мною зв'язувалися з приводу виступу за збірну Азербайджану. Коли був на зборах в Туреччині, головний тренер збірної приїхав поспостерігати за моєю грою, і це зіграло важливу роль в прийнятті мною рішення. Сподіваюся, зможу бути корисним для нашої збірної.

Зрозуміло, в першу чергу необхідно закріпитися в збірній. Якщо це вдасться, можна буде перейти на те, щоб стати одним з провідних гравців команди. Попереду у нас ще два матчі, і до кожного повинні підготуватися серйозно для успішного результату. Сподіваюся, доб'ємося своєї мети".

У матчі з Катаром, що відбувався у Дебрецені, Нурієв вийшов зі стартових хвилин і діяв на позиції під нападаючим. На 14-ій хвилині Нурієв технічно поклав на газон захисника Катару Ваада у його штрафній і отримав по ногам, за що арбітр призначив пенальті. Вирок арбітра реалізував Раміль Шейдаєв.

Нурієв провів на полі 56 хвилин, після чого був замінений. Азербайджан не зміг втримати потрібний результат, пропустивши два голи у другому таймі на 55-ій та 58-ій хвилинах.


Катар - Азербайджан - 2: 1 

Голи: аль-Хаідус, 55 (пен.), 58 - Шейдаев, 16 (пен.)


Категорія: у світі | Переглядів: 632 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: