Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Засідання Виконкому Берегівської федерації
11:52
Засідання Виконкому Берегівської федерації
10 квітня відбулось чергове засідання виконкому Берегівської районної федерації футболу.

10 квітня відбулось чергове засідання виконкому Берегівської районної федерації футболу.

У роботі засіданні взяв участь інструктор федерації футболу Закарпаття Йосип Шитєв, який привітав всіх зі святами і за дорученням керівництва обласної федерації нагородив кубком та медалями футбольний клуб «Артос» Гать за перемогу в лізі чемпіонів Закарпаття минулого сезону.

Надалі слово взяв голова районної федерації Олександр Чегіль, який ознайомив присутніх з ситуацією яка слалася в районному футболі напередодні чемпіонату. Не прийме участі в чемпіонаті ФК «Четфалва» з причини виїзду більшості футболістів команди на роботу за кордон. Також цього року зникла з футбольної карти району команда з Яношів, де футбол був завжди в пошані. Не набагато краща ситуація і в інших населених пунктах. Не визначилися з участю в чемпіонаті ФК «Батьово» та ФК «Зірка» Берегове. Виявили бажання грати в чемпіонаті 2015 року десять колективів, це минулорічний чемпіон «Артос» Гать, «Фенікс» Бадалово, футбольні клуби Боржава, Вари, Кідьош, «Талісман» Великі Береги. Мала Бийгань, Запсонь. Попово, Свобода.

Згідно з регламентом, затвердженим на засіданні, дозволено приймати участь в чемпіонаті тільки трьом футболістам в кожній команді, які проживають за межами району. Не мають права брати участь в чемпіонаті футболісти, які приймають участь в змаганнях вищого рівня. Але мешканцям Берегівського району 1995 року і молодшим можна грати паралельно і в змаганнях вищого рівня і в чемпіонаті району. Дозволяється до заявка десяти футболістів протягом сезону, але за чотири тури до завершення чемпіонату до заявка заборонена. Перехід гравців із команди в іншу команду у перерві між першим та другим колом за згодою трьох сторін. Чемпіонат стартує 26 квітня і завершиться 4 жовтня. У випадку, якщо до початку сезону ще хтось з футбольних клубів виявить бажання взяти участь в чемпіонаті календар буде змінено.

На завершення було проведено жеребкування, яке визначило календар чемпіонату.


ФОТОРЕПОРТАЖ Ви можете переглянути тут.

Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 705 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: