Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Засідання Виконкому ФФЗ
11:25
Засідання Виконкому ФФЗ
У суботу, 31 січня, відбулося перше засідання новообраного Виконкому ФФЗ.

У суботу, 31 січня, відбулося перше засідання новообраного Виконкому ФФЗ.

На порядок денний було винесено важливі питання життєдіяльності Федерації футболу Закарпаття. Голова ФФЗ Іван Дуран запропонував на обговорення та затвердження голів постійно діючих комітетів. Після обговорення Виконком затвердив головою комітету арбітрів рефері ФІФА Ярослава Козика, комітету з проведення змагань – Віктора Качура, комітету дитячо-юнацького футболу – Олександра Чегіля, комітету ветеранського футболу – Василя Козика, інспекторського комітету – Віктора Наскалова, комітету футзалу – Сергія Дребужана, комітету жіночого футболу – Федора Варгу, комітету зв’язків із ЗМІ – Володимира Тарасюка, комітету з питань стадіонів та безпеки проведення змагань – Георгія Жбору, комітету з етики та чесної гри – Антона Зелінського, технічного комітету – Валерія Шкуру. Крім того, Конференція, яка відбулася 24 січня, затвердила головою апеляційного комітету Сергія Ткаченка.

Виконком також затвердив склад Бюро ФФЗ, до якого увійшли голова ФФЗ Іван Дуран, перші заступники голови Станіслав Сухан та Мирослав Щербей, заступники голови Іван Дрогобецький, Віктор Качур та Віктор Наскалов, а також член Виконкому Степан Селменський. Бюро ФФЗ – це постійно діючий орган, який працює і приймає рішення у період між засіданнями Виконкому ФФЗ.

Виконком затвердив відкоректований план спортивно-масових заходів та план роботи Федерації футболу Закарпаття на 2015 рік. Віктор Качур ознайомив членів Виконкому з планом проведення основних змагань аматорських команд на сезон 2015 р. Після обговорення план проведення зимової першості, кубка області, Суперкубка, чемпіонату і першості області, «Ліги чемпіонів Закарпаття» було затверджено. Віктор Наскалов доповів про співпрацю ФФЗ з районними та міськими федераціями футболу області. Про роботу комітету арбітрів ФФЗ, організацію «Школи молодого арбітра» та співпрацю з комітетами арбітрів районних та міських федерацій футболу доповів арбітр ФІФА, голова комітету арбітрів Ярослав Козик. Виконком затвердив керівником «Школи молодого арбітра» Степана Селменського.

У обговоренні роботи Виконкому, роботи ФФЗ взяли участь Іван Дуран, Михайло Ланьо, Станіслав Сухан, Олександр Чегіль, Іван Грабар, Степан Селменський, Віктор Качур, Віктор Наскалов, Іван Дрогобецький, Ярослав Козик, Георгій Жбора та інші.

Старт зимової першості області з футболу заплановано на 14 лютого.

Прес-служба ФФЗ


Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 935 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: