Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Затята заруба з голом Селезньова. Минай - Інгулець 2:2
17:11
Затята заруба з голом Селезньова. Минай - Інгулець 2:2
Безвиграшна серія “Минаю” досягла позначки 13 матчів.

Затята заруба з голом Селезньова. Минай - Інгулець 2:2 “Інгулець” не перемагає вісім турів, але петрівчанам вдалося перервати серію із чотирьох поєдинків без забитих голів. Наступний матч закарпатської команди запланований на 24-е листопада, проти ковалівського “Колосу”. Прочитати прогнози на матч з коефіцієнтами та актуальні новини зі світу спорту можна на порталі Vse-pro-sport.com.ua.

Ігор Леонов на другий головний матч цього сезону втратив одразу п'ятьох: крім дискваліфікованих Ахмедзаде, Книша, Кулієва та Матіча на поле не зміг вийти Мякушко через травму - усі з перерахованих цілком могли вийти у старті. Були свої втрати і в гостей: Салем, Мельничук і, що набагато важливіше, Сітало потрапили до клубного лазарету, тож могли стежити за поєдинком лише збоку.

"Минай" сьогодні вирішив грати першим номером і створив перший небезпечний момент у грі: Горін чудово замикав подачу від прапорця на куті поля, але Гальчук врятував петрівців. Потім класний простріл праворуч не замкнув Селезньов. На той момент здавалося, що для легендарного бомбардира це вже звично. Але на цьому епізоді вимикати матч було не слід.

Після інтенсивного початку поєдинок поступово почав втрачати свою жвавість. А потім раптово забив "Інгулець". Гол прийшов зі стандарту: подачу на ближню стійку хтось із гостей продовжив далі, Горін скинув на ногу Ковальову, а той вклав усю злість в останні невдалі результати. Це був перший за 644 хвилин гол петрівців із гри у чемпіонаті.

Після результативного удару "Інгулець" став почуватися впевненіше, а "Минай" продовжував намагатися. Це було схоже на страждання, але по-іншому команда, схоже, не може.

І, знаєте, старання дали результат. Хоч гол вийшов таким же сумбурним, як і гра господарів загалом: Білоног на дальній штанзі подачу праворуч трансформував у потужний удар у штангу, Селезньов з підбору влучив у захисника, але з другої спроби він уже влучив у площину воріт.

До свистка на перерву залишалося п'ять плюс одна компенсована хвилина. І "Минаю" цього часу вистачило, щоб забити ще раз: знову після стандарту (а як ще забивати аутсайдерам): Хахльов виконав подачу з кутового, Селезньов не дострибнув, але в нього за спиною вдало опинився Горін.

Після перерви вже "Інгульець" взявся вершити свою долю. Відмінний шанс зрівняти рахунок був у Ковальова, який зі штрафного метрів з 30 стріляв під поперечину - Кучер у чудовому стрибку впорався. Далі Полегенько гостро прострілював праворуч, м'яч долетів до Козака, а той у ворота з вигідної позиції не влучив. Далі вже сам Полегенько замикав діагональ, але заблокував удар Синьогуб. І тільки потім вдалося забити. Як у голі Селезньова господарям двічі пощастило з вдалим відскоком, так і тут м'яч після дотику від Плохотнюка шикарною траєкторією перелетів воротаря "Минаю", залетівши йому за комір.

Аналізувати матчі аутсайдерів важко. Багато чого пов'язане на випадковості. Обидва суперники награли на звичний для себе у очних зустрічах результат: нічию. Усі старалися, але перемога у такій грі навряд чи була б справедливою.

Матч порадував, як і хотілося, драмою: розвитком подій, перший за п'ять років гол Селезньова в УПЛ не з пенальті, а для "Інгульця" важливим є ще й повернення Лупашка, який зіграв уперше 2021-го. Обидві сторони можуть бути задоволені, що уникнули поразки, але незадоволені, що не втримали перемогу. Про якість гри говорити немає сенсу. І ви самі знаєте, чому.

ФК Минай - Інгулець 2:2 (2:1)
Голи: Євген Селезньов 40, Олег Горін 45+1 – Максим Ковальов 28, Михайло Плохотнюк 80

ФК Минай: Данило Кучер, Олександр Петрусенко, Дмитро Білоног (Едвард Кобак 77), Євген Селезньов (Олег Вишневський 57), Андрій Семенко, Михайло Месхі, Олег Горін, Ігор Гончар, Олексій Хахльов, Богдан Коваленко (Антон Байдал 77), Олег Синьогуб

Інгулець: Євген Гальчук, Євген Запорожець, Павло Полегенько, Олександр Козак (Владислав Шарай 63), Младен Бартуловіч (Владислав Лупашко 46), Андрій Коробенко (Ілля Коваленко 46), Євген Опанасенко (Іван Головкін 83), Хеннос Асмелаш, Максим Ковальов, Дмитро Поспєлов, Майкл Гопей (Михайло Плохотнюк 63)
 
Олександр Риженко, UA-Футбол
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 359 | Додав: Лобда | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: