Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Завершились змагання Carpathia CUP 2015 (ФОТО)
23:50
Завершились змагання Carpathia CUP 2015 (ФОТО)
В Ужгороді та Ужгородському районі вже втретє поспіль було проведено турнір "Carpathia CUP".

Завершились змагання Carpathia CUP 2015 (ФОТО) Змагання пройшли під чітким керівництвом засновника цього турніру Романа Олександра Федоровича, який є головою Федерації футболу Ужгородщини. Всі матчі відбулись з 21 по 24 серпня на базі спорткомплексу «Зінедін», який розташований в селі Баранинці, а також на полях ЗОШ-інтернату (м. Ужгород, вул. Загорська) та Камелоті (с. Камяниця, Ужгородський р-н).

Офіційним партнером цих змагань є «Team Wear», який всіляко сприяв цьому турніру, як матеріально, так і фінансово. Також відчутну підтримку надали партнери турніру ТОВ "Євро континент" в особі Романа Гнатика та "ЕКО" Йосипа Боднара.

Поєдинки будуть відбуватися у пятивікових групах: 2004, 2005, 2006, 2007 та 2008 р. н.

До фіналу трьох у найстаршій групі увійшли «Чорноморець», Надія та СДЮСШОР. Одесити завдяки перемозі 1:0 Надії та нічиєї з ужгородцями завойовують золоті медалі. Надія переграє СДЮСШОР 3:0 і займає другу сходинку. Далі вже слідують СДЮСШОР та Зінедін.

У віковій групі 2005 р.н. за золото зійшлися вищолігові команди «Карпати-1» Львів та «Чорноморець» Одеса, які у основний час не забивали, а в серії пенальті львівни були точнішими 3:1. Бронза теж за командою з міста Лева, «Карпати-2» перемогли свалявське «Сузіря» 2:0. Ужгородський СДЮСШОР зайняв п'яте місце завдяки перемозі над словацьким «Татраном». Сьоме місце у «Зінедіна» після перемоги над кишинівським «Бодеа спорт» 1:0.

Вікова категорія 2006 року народження. Матчі відбувались у «Камелоті» с. Кам’яниця. Участь у турнірі прийняло 13 команд (Ужгород, Київ, Одеса, Львів, В.Березний).

Здається грали діти та емоції, які вирували на футбольних майданчиках Закарпаття далеко не дитячі. Ми побачили справжню чоловічу боротьбу, сльози, розбиті губи…

У першому півфіналі зустрілись «Чорноморець» Одеса та ФК «Великий Березний, де перемогі святкували перші. У другому відбулось дербі закарпатських шкіл між СДЮШОРом та «Зінедіном». Єдиний гол забитий капітаном «Зінадіна» Костянтином Бобиком, який став кращим гравцем турніру, вирішив долю поєдинку.

Відтак, за третє місце змагались СДЮШОРівці та «В.Березний». Де ужгородці були більш переконливими – 2:0.

У фінал вийшли найбільш стабільні команди «Зінадін» та «Чорноморець». Хоча господарі і провалили початок зустрічі пропустивши 2 м’ячі. Та характер їм вдалось продемонструвати. Відквитавши один гол, під кінець зустрічі зінадінівці мали реальну нагоду перевести матч у післяматчеві пенальті та м’яч після удара Дмитра Гайовича влучив у поперечину.

Тому, золоті нагороди поїхали до Одеси, срібло в Баранинці та бронза в Ужгород.

У категорії 2007 у фінальному двобої зійшлися ужгородські клуби – Зінедін та СДЮСШОР. Перемогу святкували господарі турніру на чолі з тренером Євгеном Бібіковим. За третє місце боролися дві команди «Чорноморця».

Кубок серед гравців 2008 р.н. також залишається у господарів змагань. Підопічні Володимира Браїли у вирішальному поєдинку здолали «Карпати-1» Львів 2:1. Другі склади цих команд зійшлися у боротьбі за третє місце, але тут сильнішими були вже «Карпати-2» 1:0.

ФОТОРЕПОРТАЖ з турніру Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 1445 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: