Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Завершився груповий етап "Кубку федерації" (ФОТО)
22:02
Завершився груповий етап "Кубку федерації" (ФОТО)
15 листопада на стадіонах Чопівка та Кідьош завершилися ігри групового етапу «Кубка Федерації».

Завершився груповий етап У зоні «А» вже за тур до завершення визначились півфіналісти. У сьогоднішньому очному двобої між берегівською «Зіркою» та «Артосом» з Гаті, визначались місця в групі. З перших хвилин гри ініціативою заволоділи футболісти «Зірки», які вже в дебюті гри вийшли вперед. Гол зі штрафного забив Ерік Верейці. Невдовзі Ласло Пал зрівняв рахунок. Близько до середини першого тайму гра вирівнялась, але за рахунок пенальті реалізованого Максимом Печерським, «Зірка» виграла в першому таймі 2:1.

Друга половина гри була повністю за футболістами з Гаті. Весь другий тайм вони атакували ворота «Зірки», мали багато нагод зрівняти рахунок, але відмінна гра кіпера Андрія Когутича позбавила їх такої можливості. До того ж Крістіан Вінце не реалізував пенальті.

У зоні «В» очікувалися напружені двобої. У першому з яких зустрілись «Талісман» та «Ремета – Гела». Обидва колективи мали можливість пройти до півфіналу. Гра носила напружений характер. На 28 хвилині Чобо Копор вивів великобережців вперед. Далі, як одна так і друга команди в рівній боротьбі мали можливості забивати. Так тривало до 75 хвилини коли Роберт Зенич забив другий гол. Після другого голу, футболісти Реміт впали духом і талісманівці зусиллями Роберта Зенича, Чобо Копора та Гергеля Горвата, ще три рази розписались в воротах суперника. В результаті впевнена розгромна перемога 5:0.

В останній грі місцевий ФК «Кільош» поступився Великій Бийгані 1:2. На 11 хвилині Альберт Попович вивів Кідьош вперед реалізувавши пенальті. На 24 хвилині Дьордь Пейтер з пенальті зрівняв. А на 73 хвилині Роланд Антал, забивши другий гол, приніс перемогу футболістам Великої Бийгані.

За результатами групового етапу, наступної неділі на стадіоні села Кідьош в півфіналах зустрінуться ФК «Зірка» Берегово – ФК «Талісман» Великі Береги та ФК «Велика Бийгань» – ФК «Артос» Гать.


Зона «А»

ІІІ тур

ФК «Зірка» Берегово – ФК «Артос» Гать 2:1

 


 
Команда

 
Ігри

 
В

 
Н

 
П

 
Голи

 
Очки

 
1.

 
ФК»Зірка» Берегово



 
 
2

 
2

 
0

 
0

 
5:1

 
6

 
2.

 
ФК «Артос» Гать



 
 
2

 
1

 
0

 
1

 
4:3

 
3

 
3.

 
ФК «Батьово»



 
 
2

 
0

 
0

 
2

 
1:6

 
0

 

 

Зона «В»

ФК «Талісман» В. Береги – ФК «Ремети – Гела» 5:0

ФК «Кідьош» – ФК «В.Бийгань» 1:2
 
 


 
Команда

 
Ігри

 
В

 
Н

 
П

 
Голи

 
Очки

 
1.

 
ФК «В.Бийгань»



 
 
3

 
2

 
1

 
0

 
6:4

 
7

 
2.

 
ФК «Талісман»


В. Береги

 
3

 
2

 
0

 
1

 
9:4

 
6

 
3.

 
ФК «Ремети – Гела»



 
 
3

 
1

 
1

 
1

 
3:7

 
4

 
4.

 
ФК «Кідьош»



 
 
3

 
0

 
0

 
3

 
3:6

 
0

 

 ФОТОРЕПОРТАЖ з матчів дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 870 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: