Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Берегово переможець зимового кубку з міні-футболу (ФОТО)
21:50
Берегово переможець зимового кубку з міні-футболу (ФОТО)
В цю неділю на штучному майданчику с. Великі Береги завершився вже традиційний зимовий кубок Берегівського району по міні-футболу 2014 року.

В цю неділю на штучному майданчику села Великі Береги завершився вже традиційний зимовий кубок Берегівського району по міні-футболу 2014 року.

Турнір, який проходив вчетверте, започаткований в 2011 році. З року в рік, ці змагання набирають все більше популярності і стають цікавими, як для учасників так і для глядачів.

Цього року в змаганнях взяло участь 12 команд, які на початковому етапі були розділені на дві зони по шість. Змагання проходили за круговою системою. По завершенню групового етапу по три кращі команди проходили в фінальний етап, де знову за круговою системою розіграли призові місця.

Цьогорічний турнір , виявився набагато конкурентнішим попередніх. Майстерність учасників виросла і до останньої гри точилася боротьба за виявлення переможця. Здивувала команда дебютант турніру «Гела», яка до останньої гри претендувала на золото в першості. Але нічия 4:4 з командою «Талісман» Великі Береги відкинула Гелу на третю сходинку, що є гарним результатом для дебютанта змагань.

Друге місце, другий рік поспіль, посіли футболісти Великої Бийгані. А переможцем змагань третій рік поспіль став колектив збірної Берегова, честь якої захищали провідні футболісти району Петро Дрозденко, Томаш Снопчак, Микола Нодь, Вадим Онисько, Роман Огар, Юрій Пейтер, Золтан Кордош.

По завершенню змагань всі призери та переможці були нагородженні кубками, медалями та грамотами Берегівської районної федерації футболу. Нагородження проводили голова районної федерації Олександр Чегіль, заступник Валерій Щока, начальник відділу молоді та спорту райдержадміністрації Олександр Подмятніков.


ФОТОРЕПОРТАЖ з турніру Ви можете переглянути тут.



Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 783 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: