Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Збірна Чернівецької області проходить івано-франківців (ФОТО) (ВІДЕО)
21:07
Збірна Чернівецької області проходить івано-франківців (ФОТО) (ВІДЕО)
Перемігши в матчі відповіді Кубка регіонів ФФУ зб. Чернівецької області 2:1, зб. Івано-Франківської області припиняє свої виступи в турнірі.

Збірна Чернівецької області проходить івано-франківців (ФОТО) (ВІДЕО) З перших хвилин гри господарі поля взяли  м'яч під свій контроль. Суперник не особливо сильно заперечував проти цього. Буковинці, схоже, приїхали до Станіславова втримати переможний рахунок домашнього матчу. На початках в них це непогано вдавалося. Підопічні Миколи Пристая контролювали м'яч, але більше перепасовувалися в центрі поля без особливого загострення. В завершальній стадії атаки чогось все не вистачало: пасам точності, ударам - сили. Цікаво, що гості в першій половині першого тайму зуміли таки дійти до воріт Любомира Атаманчука, заробивши право на штрафний удар на підступах до штрафного майданчика. І навіть розіграли його досить небезпечно. 

Ближче до перерви господарі поля нащупали слабкі місця в оборонних редутах гостей. Вдалося і рахунок відкрити.  По стадіону оголосили, що гол забив Роман Курташ. Однак, скоріше всього, м'яч у сітку воріт суперника відправив захисник гостей.

Другу половину матчу збірна Івано-Франківської області розпочала з відчутним бажанням дотиснути суперника, який окопався на власній половині поля. Два дуже небезпечних штрафних у виконанні Василя Блащука мали всі шанси завершитися голом. Виручив голкіпер гостей. Через декілька хвилин просто зобов'язані були подвоювати перевагу одразу декілька франківських футболістів, які з меж штрафного, а потім і воротарського так і не зуміли заштовхати м'яч в сітку воріт.

Та вже нічого не змогло завадити підопічним Миколи Пристая забити другий гол. Знову навіс від Руслана Уграка і Назар Метенька, який відверто слабко провів матч загалом, робить рахунок 2:0. Тепер вже гостям потрібно було йти в атаку.

І вже в наступній атаці "зелені" мали ставити крапку. Вдалось організувати контратаку в якій одразу троє  гравців вибігало на одного захисника гостей. Однак, Назар Метенька замість того, щоб віддати пас на партнера по команді, розпочав фінтити і втратив м'яч. А це міг бути ключовий момент гри.

Так як на 71-ій хвилині сталося те, чого найменше хотілося присутнім на трибунах "Руху" глядачам. Гості вдруге за матч добігли до наших воріт. Незрозумілі дії центральних захисників, які дозволили гравцю команди гостей безперешкодно пробити з меж штрафного майданчику. Удар не був надто складним, але Любомир Атаманчук не виручив. 2:1 - результат, який до наступної стадії змагань виводить вже команду Чернівеьцкої області.

За 20 хвилин, які залишилися до завершення матчу, господарі створили декілька дуже небезпечних моментів. В деяких моментах складніше було пробити мимо, ніж влучити в рамку воріт. Але втретє пройти щільний захист гостей не вдалося.

Тож збірна Чернівецької області здобуває потрібний результат і готується до матчу наступного раунду. В 1/8 фіналу їх вже чекає збірна Закарпатської області. ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 



Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 803 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: