Головна » Усі публікації » у світі » Збірна Україна U-17 завойовує "Кубок Розвитку 2016" (ФОТО, ВІДЕО)
20:49
Збірна Україна U-17 завойовує "Кубок Розвитку 2016" (ФОТО, ВІДЕО)
Долучились до цього тріумфу і закарпатці Сергій Булеца та Олексій Сич.

Збірна Україна U-17 завойовує У суботу, 23 січня, юнацька збірна команда України серед гравців віком до 17 років обіграла однолітків з Ізраїлю з рахунком 3:0 на традиційних міжнародних змаганнях на призи Асоціації «Білоруська федерація футболу» у Мінську.
 
Гра пройшла за беззаперечної переваги збірної України, яка з перших хвилин дала зрозуміти супернику, хто є сильнішим у протистоянні. Дуже активно зіграла середня лінія команди Олександра Петракова: півзахисники вміло використовували простір, який ізраїльські однолітки залишали для наших футболістів.
 
В одній з перших атак Булеца обіграв на фланзі двох суперників і прострілив у штрафний майданчик, де Янаков набіг на дальню стійку і пробив під поперечину воріт. Другий м'яч очікувати довго не довелося. Булеца вже з лівого флангу обіграв свого візаві і увійшов до штрафного майданчика, але не обійшлося без порушення правил. Сам постраждалий чітко реалізував пенальті, розвівши м'яч і воротаря по різних кутах.
 
Третє взяття воріт сталося наприкінці тайму. Янаков реалізував швидкісну контратаку «синьо-жовтих» і красивим обвідним ударом у дальній кут поставив крапку в цьому матчі.
 
 
«Кубок Розвитку-2016». Матч за 1-3 місця
 
Україна U-17 – Ізраїль U-17 – 3:0
 
Голи: Янаков (5, 35), Булеца (8, пен)
 
Попередження: Червак
 
Україна: Петрусь - Бондар, Булеца (Кузьменко, 58), Чех (Хахльов, 51), Михайленко (Кулаков, 58), Миколенко, Мусолітін, Наумець (Кащук, 51), Червак (Авраменко, 41), Сухар (Будняк, 69), Янаков (Кузьменко, 69)
 
Ізраїль: Чен - Ран Ахарон (Ноам, 41), Раз, Еден (Ор, 55), Халайла (Ейлон Хаїм, 41), Тева Грей Клауд, Офек (Аві, 41), Мухамад, Найар, Бмуха (Ярин, 41 ), Голдберг (Манор, 41; Офек Матан, 80)























А вже у неділю, 24 січня, команда Олександра Петракова у блискучому стилі здобула золоті нагороди у традиційних міжнародних змаганнях на призи Асоціації «Білоруська федерація футболу» у Мінську, здолавши у фіналі місцевих однолітків – 3:1.
 
На шляху до фіналу збірна України зіграла внічию з Фінляндією, після чого здобула перемоги у трьох зустрічах поспіль. Адаптувавшись до синтетичного покриття та заслухавши вказівки після першої осічки із скандинавами, українці забили у ворота збірних Молдови, Грузії та Ізраїлю 11 м’ячів. Господарі «Кубку розвитку» підійшли до вирішального протистояння із стовідсотковим показником, здолавши команди Ірану, Латвії, Словаччини та Ізраїлю.
 
Візитною карткою «синьо-жовтих» на цих змаганнях ставали забиті м’ячі на ранній стадії гри. У фіналі наша команда не стала робити виключення і вже до одинадцятої хвилини двічі засмутила воротаря білорусів Котова. Дубль на свій рахунок записав Кулаков, обидва рази розстрілявши ворота суперників з близької відстані. Слід віддати належне «сябрам», які не знітилися після катастрофічного початку і спромоглися відквитати гол у відповідь. На 20-й хвилині Садовський замкнув вивірену передачу з правого флангу.
 
Після відпочинку на полі відбувалася футбольна «гойдалка», коли рахунок на табло міг змінитися у результаті будь-якої з атак. Спочатку найреальнішу нагоду для відновлення паритету втратили білоруси. Після розіграшу кутового Ксенофонтов прострілив до штрафного, але Капов пробачив помилку наших захисників і не влучив у ворота. За десять хвилин до фінального свистка вже гості перехопили м'яч на половині поля суперників, провели стрімку контратаку, і Кащук відправив м'яч у нижній кут воріт.

Обидва закарпатці вийшли у старті. Булеца був замінений за чотири хвилини до закінчення гри.
 
Таким чином, «синьо-жовті» втретє в історії своїх виступів виграли «Кубок розвитку» у Мінську, всьоме здобувши медалі престижного міжнародного турніру. Нагадаємо, востаннє наші юнаки залишали білоруські змагання на коні чотири року тому, обігравши у фіналі однолітків з Грузії – 2:0.
 
«Кубок Розвитку-2016». Фінал
 
Білорусь U-17 – Україна U-17 – 1:3
 
Голи: Садовський (20) - Кулаков (5, 11), Кащук (68)
 
Попередження: Сич, Бондар
 
Білорусь: Котов - Усовіч (Бетеня, 41), Пилиповець, Басарія, Лапун (Альшанік, 41), Тупалов (Малькевич, 41), Шевченко (Гамолко, 74), Садовський, Ксенофонтов (Глинський, 56), Василевич (Мироєвський, 68), Калинейко (Капов, 41)
 
Україна: Лунін - Авраменко, Бондар, Булеца (Будняк, 76), Чех, Кузьменко (Янаков, 48), Кащук, Кулаков (Кузьменко, 76), Хахльов (Мусолітін, 62), Сич, Сухар (Миколенко, 32)

ФОТОРЕПОРТАЖ з турніру дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: у світі | Переглядів: 876 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: