Головна » Усі публікації » в Україні » Збірна Закарпаття поступається Тернопільській області (ФОТО)
08:07
Збірна Закарпаття поступається Тернопільській області (ФОТО)
Аматорська збірна Закарпатської області програє у першому матчі Кубка регіонів ФФУ.

Збірна Закарпаття поступається Тернопільській області (ФОТО)
24 квітня на стадіоні зі штучним покриттям "Хет-Трик Арена" м. Івано-франківська стартували змагання за "Кубок регіонів ФФУ", які проводять Федерація футболу України та Асоціація аматорського футболу України серед збірних команд областей.
 
Цьогоріч команди областей на першому етапі (24-26 квітня) розподілені на 6 підгруп по 4 команди. Кожен груповий турнір відбуватиметься за форматом "міні-турніру", де у перший день змагань будуть розіграні півфінали, а в другий день – фінал за вихід у наступний етап.

Збірна Закарпаття потрапила до однієї підгрупи з командами Івано-Франківської області , Тернопільської та Чернівецької областей. Згідно жеребкування у першому матчі закарпатцям протистояли футболісти Тернопільської області.

Відмітимо, що основою нашої команди виступив ФК "Карпати" Дубове. З минулого складу збірної, яка складалася із дійсно найкращих аматорів нашої області, залишився тільки воротар Ярослав Бучок.
 
Тернопільська збірна занадто активно розпочала поєдинок. Особливо виділявся темношкірий українець Гаєтан Ждогдон, який просто тероризував захист закарпатців. Склалось враження, що закарпатці не очікували такого тотального тиску, трошки розгубились. Цим скористались номінальні господарі і вже у дебюті зустрічі Іван Лавров відкриває рахунок. До перерви ініціативою володіли тернополяни. Всі атаки закарпатців закінчувались на підступах до карного майданчика суперника. Бились, як риба о скелю.
 
Після перерви, ще десь хвилин 10 гра проходила у тому ж самому руслі, але далі поступово закарпатці почали перегравати своїх візаві. Друга половина 2-го тайму проходила вже під диктовку закарпатської збірної, але дуже надійно грала лінія захисту на чолі з воротарем тернополян. Воротар закарпатців Ярослав Бучок навіть почав грати, як у футзалі – 11-м польовим гравцем, далеко вибігаючи за межи своїх володінь. Саме один із таких виходів на 80-й хвилині закінчився плачевно – Ярослав махнув ногою повз м'яча і Сергій Скалій практично копнув круглого у вже пусті ворота (0:2).
 
Потрібно віддати належне закарпатцям, які не знітилися, продовжували грати (дійсно атакувати) і врешті-решт забили м'яч у відповідь – на 90-й хвилині відзначився Мирослав Фреган. Далі був стандартний для таких випадків навал, але закарпатцям забракло часу.
 
У підсумку у фіналі збірні Івано-Франківської та Тернопільської областей.
 
 
Арбітри: Іван Заліський (Івано-Франківськ), Петро Микитин (Івано-Франківськ), Микола Гудима (Івано-Франківськ)
4-й арбітр: Володимир Гронський (Івано-Франківськ)
Спостерігач арбітражу: Ілля Фреїк (Івано-Франківськ)
 
24 квітня 2018 р. 16:30. Стадіон "Хет-Трик Арена" м.Івано-Франківськ. 100 глядачів. +22°C
 
Збірна Тернопільської області – Збірна Закарпатської області – 2:1 (1:0)
 
Голи: І.Лавров (2, 1:0), С.Скалій (80, 2:0), М.Фреган (90, 2:1)
 
Збірна Тернопільської області: М.Тантала, С.Скалій, К.Троян, В.Пшеничний, В.Слободян, І.Лавров, В.Іванов, Г.Джогдон Алек, Р.Таєвський, П.Кривий, М.Окопський.
Гол. тренер: Віктор Нагірний
 
Збірна Закарпатської області: Я.Бучок, М.Мокан, І.Максимчук, М.Магей, М.Куцин, Д.Бережник (П.Кухта, 74), О.Макарусь (І.Декет, 60), М.Приймак, В.Томишинець, М.Фреган, І.Носа.
Гол. тренер: Сергій Цубера
Категорія: в Україні | Переглядів: 1265 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Ваня86  
0
ЯКА ЦЕ ЗБІРНА???? ТАК ДЛЯ ГАЛОЧКИ ТА СТАТИСТИКИ??? ПОЗОРИЩЕ

الاسم *:
Email *:
كود *: