Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Збірна Закарпаття у спарингу розгромила Середнє (ФОТО)
17:14
Збірна Закарпаття у спарингу розгромила Середнє (ФОТО)
В ході підготовки до матчів на Кубок регіонів ФФУ команда нашої області провела тренувальний матч у Середньому.

Збірна Закарпаття у спарингу розгромила Середнє (ФОТО) Михайло Кондря, тренер збірної Закарпаття, на протязі останнього місяця уважно слідкував за іграми чемпіонату області і відбирав кандидатів до своєї команди. Приймати участь у цих змаганнях можуть тільки ті гравці, які ніколи не грали на професійному рівні, лище на аматорському. У підсумку до списку потрапили наступні гравці: воротарі - Ярослав Бучок (Оболонь) та Михайло Безик (Поляна). Польові гравці: Артур Вайда, Мирослав Мудра, Владислав Панюта, Юрій Мешко (усі Севлюш), Іван Жаренко, Іван Бандурович (Ужгород), Василь Луца, Юрій Каганець (Берегово), Мирон Гулович, Андрій Лазар, Ігор Тимкович (Середнє), Василь Попович, Артур Русин (Поляна), Олександр Браєр, Микола Росоха (Оболонь), Юрій Кохан (Дийда), Євген Лукяник (Баранинці).

Звітний поєдинок був першою можливістю зібратися разом для новоствореної команди. За словами Михайла Івановича Кондрі, йому бракує часу, щоб добре підготувавти команду через ігри обласного чемпіонату та зайнятість самих гравців на своїх роботах. Вже наступної неділі їм прийдеться стартувати у змаганнях, тож черговий збір відбудеться, скоріш за все, вже за день до гри.

У стартовому складі на гру з Середнім збірна вийшла у наступному складі: Бучок у воротах, справа у захисті Бандурович, у центрі - Русин та Каганець, зліва - Гулович. В центрі півзахисту - Лазар та Браєр. На краях півзахисту Мешко зліва та Мудра справа. На вістрі атаки Жаренко і під ним Луца.

Команда Кондрі більш впевнено розпочала поєдинок, і з часом почала втілювати свою перевагу у голи. На 16-ій хвилині Мудра зіграв у стінку з Бандуровичем і виконав простріл, який вже у пусті ворота замкнув Луца. 1:0

Нападник Берегова постійно виходив переможцем у боротьбі із захисниками і мав ще декілька хороших моментів. Постійно загострював гру попереду Мешко, який шукав передачами нападників. Так він вивів на ударну позицію Жаренка та удар Івана пройшов вище.

Господарі в середині першого тайму зуміли один раз огризнутися, коли Дудаш вийшов один в один, обійшов голкіпера та захисник Закарпаття заблокував його удар. На 30-ій хвилині Росоха знайшов передачею у штрафній Жаренка і той з 11 метрів бє точно під праву стійку. 2:0.

Через пять хвилин, після подачі з кута поля, захисник Середнього з лінії воріт відбив удар головою від Луци та Жаренко підхопив круглого і з гострого кута вколотив мяч у сітку, від перекладини. 3:0

За три хвилини чергова обрізка середнянців біля своїх воріт призводить до голу. Мешко перехоплює передачу Едгара Русина, обігрався із Жаренком і прострілив на Росоху, який в один дотик пробив під воротарем. 4:0.

До кінця тайму Дудаш два рази турбував Бучка. Один раз дальнім пострілом, другий - виходом віч-на віч та Ярослав зіграв надійно.

Вже на десятій хвилині другого тайму гості вчергове переграють оборону Середнього. Браєр прострілив зліва, Панюта пропустив на дальню стійку, де ніким не прикритий Бандурович розстрілює воротаря. 5:0

Єдине загострення біля воріт Безика прийшло після навісу від Балажа, який замкнув головою Лінтур та кіпера підстрахував Артур Русин і вибив шкіряного подалі.

На 60-ій хвилині Лазар виконав корнер, на який відгукнувся на ближній стійці Панюта. 6:0.

Мешко технічно пятою вивів Росоху на одного воротаря та переграти Мучичку Миколі не вдалось. А от Панюта більш ефективніше скористався моментом, який йому створив Луца і вийшовши на ударну позицію забив останній гол своєї команди. 7:0.

У збірній на цьому матчі, через різні причини, були відсутні Попович, Лукяник, Вайда та Кохан. Загалом футболісти добре взаємодіяли на полі, весь матч комбінуючи та контролюючи хід зустрічі.


с. Середнє, глядачів 50

Арбітр - Микоал Маточка
Асистенти - Ян Рогач, Олександр Бодня.

ФК Середнє - збірна Закарпаття 0:7

Голи: Луца, 15, Жаренко, 30, 36, Росоха, 39, Бандурович, 55, Панюта, 60, 76.

Середнє: Василь Мучичка, Василь Беца, Едгар Русин, Ігор Тимкович, Андріан Лінтур, Володимир Дуран, Назарій Слободян, Михайло Дудаш, Крістіан Сегедій, Віктор Сіка, Ігор Балаж.
На заміну виходили: Євген Мучичка, Олександр Мадяр, Стефан Федак, Богдан Будз.
Тренер - Микола Фанта

Закарпаття: Ярослав Бучок, Іван Бандурович, Артур Русин, Юрій Каганець, Мирон Гулович, Андрій Лазар, Олександр Браєр, Юрій Мешко, Мирослав Мудра, Іван Жаренко, Василь Луца.
На заміну виходили: Михайло Безик, Владсилав Панюта, Микола Росоха.
Тренер - Михайло Кондря
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 1649 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
1 Вася  
0
А де Чонка?

2 lobda  
0
"Приймати участь у цих змаганнях можуть тільки ті гравці, які ніколи не грали на професійному рівні, лище на аматорському."

الاسم *:
Email *:
كود *: