Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Жаренко задає жару
19:38
Жаренко задає жару
Матч лідерів видався напруженим та емоційним, про що свідчить і кількість жовтих карток.

Матч лідерів видався напруженим та емоційним, про що свідчить і кількість жовтих карток.

Утім гра не була грубою, а швидше давалася взнаки ціна зустрічі: адже в разі перемоги «Ужгород» іще більше зміцнював би свої позиції, а за виграшу «Бийгані» інтрига в чемпіонаті набула б нового дихання.

В Ужгороді не могли допомогти своїй команді Павло Оржеховський, котрий відбував дискваліфікацію, Степан Гейці та Олександр Горшоні (травми), але хто вийшов, достойно зіграв проти лідера. Поєдинок розпочався доволі швидким голом. Кращий бомбардир чемпіонату Іван Жаренко підключився до атаки своєї команди, і гості повели в рахунку. Більше того, за хвилину по тому організували небезпечну контратаку, однак «постріл» Дьордя Пейтера виявився неточним. Відтак гра тривала значною мірою в середній частині поля, а з ударів по воротах «Бийгані» запам’яталася хіба що спроба влучити в ціль у Юрія Томи на 43 хв., та шкіряна куля просвистіла вище воріт.

До честі обох команд, незважаючи на значну спеку, у другому таймі вони прагнули активно діяти. Правда, у другій половині 45-хвилинки підопічні Тараса Вайданича все ж дещо підсіли, чим ледь не скористався суперник. Спочатку активність у нападі демонстрував Сергій Кундрик, потім мав шанс Роберт Смокоровський (не вийшло з ударом), а на 80 хв. І.Скунзяк, котрий вийшов на заміну, узагалі поцілив у бокову стійку, та м’яч зрадницьки не влетів у ворота.

Під кінець зустрічі прицілювалися й бийганці: удари Е.Верейці та Д.Пейтера припалися значно вище сітки. Отож 1:0 на користь гостей. Клуб із Берегівщини здобув важливу для себе виїзну перемогу над лідером.

Після виграшу наставник ФК «Бийгань» Тарас Вайданич зазначив: «Ми очікували важкої гри, погодні умови із високою температурою наклали свій відбиток. Проте всі старалися, виконали установку, забили швидкий м’яч та надійно, за винятком кількох помарок, відіграли в обороні, показали силу духу й характер, тож вітаю хлопців із перемогою!».

Натомість Михайло Іваниця, тренер «Ужгорода» усю провину взяв на себе: «Хоч я й поводився дещо емоційно, не буду звинувачувати ні суддів, ні гравців у поразці. Раз поступилися, то насамперед винен я. Десь, мабуть, помилився зі складом, тактикою, оскільки не могли «відкрити» оборону суперника. Будемо готуватися до нових матчів і робити висновки з цієї поразки».


Ужгород. Стадіон «Авангард». 30 градусів. 250 глядачів.

Арбітр – В.Лофинець (Мукачево).
Асистенти – В.Готько (Мукачево), М.Дулов (Мукачево).
Спостерігач арбітражу – В.Попович (Іршава).

ФК «Ужгород» – ФК «Бийгань» – 0:1

Голи: І.Жаренко, 7.

ФК «Ужгород»: М.Лютнянський, Р.Смокоровський, В.Чумак, В.Куделко, В.Горський (М.Бундаш, 62), О.Ковчар, С.Кундрик, М.Реплюк (І.Вагін, 54), Ю.Віщак (В.Пиняшко, 70), Ю.Тома, І.Бандурович (І.Скунзяк, 63).
Тренер – Михайло Іваниця.

ФК «Бийгань»: І.Ковач, О.Септа (Е.Верейці, 50), В.Григорович, М.Ількович, А.Бабич, Ч.Гайдош, О.Зубанич, М.Гібалюк, Д.Пейтер, І.Жаренко (А.Горват, 90), М.Крьока.
Тренер – Тарас Вайданич.

Попередження: М.Реплюк, 52; Я.Бундаш, 68; В.Чумак, 82 – В.Григорович, 61; Е.Верейці, 68; І.Ковач, 76; І.Жаренко, 87.

Володимир Тарасюк

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте.

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1350 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: